Napzárta #37

Orbán Szilvi | február 15, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Előfizetsz valamilyen magazinra?

Ha anyagilag megtehetném, biztos lenne olyan magazin, amire előfizetnék, most kapásból 2 jutott eszembe: ÉVA magazin, Marie Claire, meg esetleg valamilyen kreatív lapra :) Szeretem az újságokat lapozgatni, nézegetni, s ha van benne valamilyen ötlet, ami megtetszik, igyekszem megvalósítani is :) Tudom, hogy sok magazinnak már létezik online verziója is, de mégis sokkal jobb lapozgatni :) De mivel most nem fér bele ilyen előfizetés, így maradunk csak a Kisalföld napilapnál, de ebben is csak pár rovatot olvasok el :) 

Ti előfizetők vagytok valamilyen lapnál? Online verzió, vagy papír, szerintetek melyik a legjobb?

9 megjegyzés:

  1. nem. nem is találtam még olyan női magazint, amiért megérné. mindbe baromságok vannak szerintem.... max valami gasztronómiai magazin lenne, ha lenne.

    VálaszTörlés
  2. Még nem, de az Éva magazinon gondolkodom már jó ideje, csak sajnálom rá a pénzt egyszerre.

    VálaszTörlés
  3. Évekkel ezelőtt előfizettem fél évre a Cosmóra, aztán szerencsére lecsengett a nagy újságolvasási mániám, pedig borzalmas volt! :D Pont 3 hete basztam ki vagy 50 kg újságot - javítok: öcsém elviszi a papírgyűjtésre. Azt hiszem ennél jobb helye nem is lehetne! :D

    VálaszTörlés
  4. Jaj, dehogyis! Nekem ez mind szemét, ingyen se kéne! :D Azon meg mindig jókat derülök, amikor veszi a sok csaj a Cosmopolitant, Marie Clairet, Joyt és a többi hülyeséget, aztán posztolja Instagramra... :D

    VálaszTörlés
  5. Nem. Nincs is nagyon olyan lap, amit kiolvasok, pedig elvileg a blog miatt néha megveszek egyet-kettőt, de azon kapom magam, hogy bekerül a többi közé olvasatlanul.
    Régen pedig nagyon imádtam ezeket a glossykat, de ma már annyira hiányérzetem van a cikkek olvasása után, néha úgy érzem, mintha egy értelmi fogyatékosnak magyaráznának nyilván való dolgokat picsanyelven.
    A kedvenceim a szextippek, ilyenkor mindig elképzelem, hogy a okos szőke kezében a Cosmoval pörög a legényen és néha megáll szünetet tartani hogy megnézze mi a következő lépés.
    Szóval ja :D
    De az Éva magazinra én is kíváncsi vagyok, állítólag az értelmesebb, no meg az Elle és a Marie Claire szokott még jó témákról írni. De elő nem fizetnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez az érzésem. :D Ezért sem vettem jó ideje Glamourt, mert tele van reklámmal, illetve több 10-100 ezer forintos ruhákkal, hogy ez kell neked. Kell a fenének. Ha glamour-napozni akartam, megvettem a Kiskegyedet, ami sokkal kisebb pénzkidobás csak a kuponok miatt.
      Az Évát én nagyon szeretem, nem a 10-es évei végén, 20-as évei elején járó lánykáknak szól, hanem komolyabb témákról. (Mondom én ezt alig 23 évesen. :D)

      Törlés
    2. A reklámból tartják el magukat, sajnos ez velejár :(
      Fogok venni egy Évát, már kíváncsi lettem :)

      Törlés
  6. Sajnos én sem engedhetem meg magamnak, hogy elköltsek ennyi pénz, meg a fákat is szeretném támogatni, tehát nem fizetek elő semmire.
    Ha előfizetnék valamire, az az IPM és az 5 perc angol lenne. Mindkettő hasznos és érdekes lap: előbbit egész hónapban lehet lapozgatni, annyi cikk van benne, utóbbi pedig nyelvleckékkel van tele, amit ugyan kapok hírlevélben naponta, szóval nincs nagy hiányom :)

    VálaszTörlés
  7. Régen én is vettem a Glamour, Joy, Maxima lapokat, de ma már egy fillért se költenék rájuk. Most még a kuponok sem izgatnak fel, csak azért nem fogok venni valamit, mert kupon jár hozzá. :) Amit meg amúgy is meg kell vennem, azt akkor megveszem, amikor kell. Sok magazin tényleg a reklámokból él, némelyikben baromira sok van...

    VálaszTörlés