Napzárta #40

Orbán Szilvi | február 18, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Ha olvashatnál valakinek a gondolatában, ki lenne az? 

Beni, a kutyánk gondolataira vagyok a legjobban kíváncsi, néha olyan jó lenne belelátni a fejébe, hogy mire gondol :) Aztán lehet, hogy néha jobb lenne nem tudni, mert elszégyellnénk magunkat :D Jó lenne, ha lenne ilyen adottságom, bár Ő-vel sokszor vagyunk úgy, hogy egyszerre szólalunk meg és ugyanazt kezdjük el mondani, vagy elkezdi megcsinálni azt, amire meg szerettem volna kérni, mintha olvasna a gondolataimban :) De valószínűleg ez abból adódik, hogy már régóta együtt vagyunk :) 

(Közben megérkezett a tavasz a blogra, nektek hogy tetszik? :)) 

Ti kinek a gondolataira vagytok kíváncsiak?

11 megjegyzés:

  1. A macskáméban.
    Ez hülyén hangzik, de - na jó, most nézem hogy te meg Beniében, úgyhogy nem hangzik hülyén :D
    Szóval elég jó megfigyelő vagyok, nagyjából az arckifejezésekből és gesztusokból le tudom szűrni a dolgokat, úgyhogy emberi gondolatokra nem lennék kifejezetten kíváncsi, meg talán jobb is ha nem tudom pontosan ki mit is gondol. Viszont Chili...Na arra nagyon kíváncsi lennék néha :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Chili tényleg nagy arc (ami az írásaidból kiderül), biztos a gondolatai is hatalmasak :D Az embereknél tényleg könnyebb lehet, ha valaki tud a gesztusokból olvasni (de erre nem mindenki képes), sok mindent elárul egy pillantás, egy mozdulat :)

      Törlés
  2. Zsömi kutyuséban :D jó lenne tudni, hogy valóban szeret-e minket. Mire gondol, amikor fáj valamije, valami szépre gondol :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez akkor lenne a leghasznosabb, ha valami bajuk van, nagyon megkönnyíteni a helyzetünket és nem pedig tétován kóválygunk, hogy mi baja lehet szegénynek (persze azért az állatorvoshoz elvisszük) :)

      Törlés
  3. Nem feltétlen gondolatolvasás, de mondjuk egy kisbaba helyébe lennék. Hogy vajon ő mit érez, vagy miket gondol, vagy akármi. :) Engem érdekelne nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, tényleg, ez is milyen érdekes lehet, örülök, hogy neked eszedbe jutott :) Ezért szeretem ezt a rovatot :D

      Törlés
    2. Szakmai "ártalom" :D

      Törlés
  4. Mindenkiébe bele akarok pofàtlankodni. Bár Buffy óta ennek ismerjük a következményeit, akkor is jó lenne.
    Olyan ez kicsit mint a napszemüveg titka. Teged nem látni, viszont bárki tekintetét szabadon követheted :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem láttam még azt a sorozatot, így nem tudom, hogy mi lenne ennek a következménye :D

      Törlés
  5. Én senki gondolatiba nem másznék bele, az egyetlen hely ahol egyedül lehetünk, ahol a titkaink nincsenek veszélyben, ahol a gondolatink szabadon szárnyalhatnak, az az elménk, és mindenkinek a maga szuvérn joga eldönteni, hogy mit oszt meg abból, ami a fejében van.

    De szívesen lennék néha láthatatlan. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mennyire igazad van :) A láthatatlanság tényleg jól jönne néha :D

      Törlés