Napzárta #50

Orbán Szilvi | február 28, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Használsz saját márkás termékeket? 

Igen, mindig van itthon :) Általában a Lidlből szoktunk sampont és tusfürdőt venni, de sok saját márkás élelmiszert is veszünk onnan, szerintem semmi baj nincs a minőségükkel :) Ha közelebb laknánk a Dm-hez, akkor valószínűleg több Balea terméket is használnánk, én nagyon szeretem, de amíg buszoznom kell, hogy be tudjak nézni, egyelőre nem érik meg még az akciós termékek sem :/ Egyébkén semmi bajom a saját márkás cuccokkal, némelyik még sokkal jobb, mint egy-egy drágább márkáé. 

11 megjegyzés:

  1. többfélét is. Alverdés kézkrémet, sminklemosót, Rossmann sajátmárkás szemránckrémet és arckrémet, Müller bio sminkcuccaiból egy-kettőt, Müller betétje az egyetlen, amitől nem leszek kiütéses. Nagyjából ennyi, azt hiszem... Kajából meg sok-sok sajátmárkás van, csokitól kezdve, olajos magok, nem is tudnám felsorolni. Egy csomó nagyon jó van szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kajákból tényleg jók a saját márkásak, de azért néha bele lehet futni rosszakba is :/ Az Alverdét még nem próbáltam semmiből sem, de a rossmannos Alterrát már ideg, de azóta is hanyagolom :D nem jött be az alumentes deójuk, egyáltalán nem használt :(

      Törlés
  2. Rengeteget. Balea, Alverde, Rival de Loop, Alterra, Isana ha csak a kozmetikumokat vesszük, ha lenne a közelben Müller akkor azt is előszeretettel látogatnám, de helyileg nagyon kiesik.
    Kajából sem válogatok, nagyon jó minőségű ételeket lehet kapni sajátmárkás csomagolásokban, jóval olcsóbban mintha a saját címkéjük került volna rájuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is több mindent vennék a Müllerből, ha közelebb lenne :D A Rival de Loop-tól most egy alaplakkom van, de még nem próbáltam :) Remélem beválik :)

      Törlés
  3. Nálunk a DM a menő :D Meg mostanság a Rossmann

    VálaszTörlés
  4. Többet is. Főleg mülleres és dm-es termékeket, de ez igazából változó. (:

    VálaszTörlés
  5. Most vettem pont egy Isana dezodort, de egyéb Rossmann saját termékeket is használok. Az alverdét mostanában hanyagolom, pedig régebben nagy kedvencek voltak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is kezdek leszokni az alverdésekről a rossmann natúrjaira, a krémeik sokkal jobbak, de legalábbis az én arcbőrömhöz jobban passzolnak. És mintha árban is jobb lenne...

      Törlés
  6. Igen. :)
    Amikor instagramra feltöltöttem egy képet a kamrapolcainkról, egy barátnőm meg is jegyezte, hogy kész Lidl reklám vagyunk. :) A lidl termékei szerintem nagyon megbízhatóak, mi még nem nagyon lőttünk velük mellé, szinte minden élelmiszerünk onnan van.
    Aztán ott van még az Oriflame, nem tudom, az saját márkának minősül-e (gondolom, hogy igen), a legtöbb tisztálkodószerünk, illatszerünk, piperénk onnan van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is kiszúrtam a rengeteg Lidl-ös cuccot :D én is szeretem a termékeiket, még nem csalódtam bennük :)

      Törlés
  7. Pár dolgot igen, de volt már rossz tapasztalatom samponnal, balzsammal pl. (nem volt vészes, de nem jött be) Azért vannak, amiket még használok és nyitott vagyok alapvetően.

    VálaszTörlés