Napzárta #56

Orbán Szilvi | március 06, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Ma mi tett boldoggá? 

Az, hogy végre hatott a fájdalomcsillapító és most a nap végére már kezdem érezni, hogy éhes vagyok :/ Mellette még a napsütés is segített, hogy jobb kedvem legyen, és a Testvéreken is nevettem párszor, bár a negyedik évad tömör dráma, sokat bőgtem is rajta... :) 

8 megjegyzés:

  1. A rosszcsont, hisztis, de ellenállhatatlanul imádni való és nálam az elolvadási folyamatot kiváltó kutyusom, Mázli. :)
    Illetve attól is nagyon boldog lettem az imént, hogy a párom azt mondta, amint Dance Legend készletfeltöltés lesz a Naillandben, rendeljem meg a lakkot ami után hónapok óta csorgatom a nyálam, mert hosszú ideje hiánycikk, ő pedig nőnapra meglep vele. Csak egy picit még várnom kell rá, de ez abszolút belefér. :D
    A napsütést is imádtam ma. :)

    VálaszTörlés
  2. Az, hogy ismét láthatom a Szerelmemet! :)

    VálaszTörlés
  3. A fincsi édeskömény-krémleves, amit csináltam plusz egy kiadós vásárlás és a DM 75 pontos bögrék. :D

    VálaszTörlés
  4. Jött egy csomagom, és a vasárnapi Lush az Alleeban, amit nagyon várok. Illetve Lillával töltöttem egy szuper napot. :)

    VálaszTörlés
  5. Az,hogy kaptam egy díjat másoktól,és ezt tovább adhattam (: Neked is járt egy (másmilyen mint az előző kicsit), mert szeretlek olvasni Téged is (:
    http://necromancica.blogspot.hu/2015/03/liebster-award.html

    VálaszTörlés