Napzárta #60

Orbán Szilvi | március 10, 2015
Wow, milyen szép kerek szám, ki gondolta volna a legelején, hogy eddig is eljutunk? :P :)

Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Mi volt ma a horoszkópodban? 

Bár nem hiszek a horoszkópban, de azért néha elolvasom az újságban, hogy mit ír, aztán persze jót mosolygok, hogy ne ez sem jött be. De hisz hogyan is jöhetne be, nem kimondottan rám szabták, vagyunk még az országban páran Nyilasok, mindenkinek ugyanezt írta az adott oldal. Aztán lehet, hogy valakinek bejön, lehet, hogy nem. Én most a Nők lapja Café oldalról szedtem le a napi horoszkópomat, s ha jobban belegondolok, valamilyen szinten bejött :D hiszen ma két embernek is segítettem a bloggal kapcsolatban :) Egyébként ez állt benne: 


Ma valaki a magyarázatodra és a a segítségedre számít. Valakinek arra lesz szüksége, hogy te magyarázd el neki a dolgokat, és hogy te mondd meg neki, hogy mit és hogyan kell tennie. Az az igazság, hogy eleinte talán te is tanácstalan vagy ebben a témában. Ha így van, akkor kérd meg őt, hogy mesélje el mindazt, amit tud, mert ez segíteni fog neked abban, hogy átlásd a helyzetet – és egy új szempontból mutasd meg azt neki is.

 

6 megjegyzés:

  1. Nem nézek horoszkópot sose,mert nem akarom hogy befolyásoljanak. A napi dolgokba alapból nem is hiszek- inkább a rendes asztrológiába... de.... de nem bírtam ki ha már így felhoztad!!! :D :D
    RÁK vagyok amúgy: "A jó hírekre megéri várni, ugye? Ma azok mondanak neked jó híreket, akik megváratnak, ezért nem érdemes bosszankodnod, ha valaki késik egy találkozóról. Akkor sem érdemes felhúznod magadat, ha valaki már napok óta nem mond el neked valamit, hidd el ebből is egy csodálatos hír lesz a végére. Ma minden türelmet igénylő helyzetben idézd az eszedbe, hogy megéri kivárnod az eredményeket."

    És semmi nem így történt- senkitől semmi hírt nem kaptam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is rák vagyok, úgyhogy elolvastam itt :D Hát ma nem kaptam valami jó híreket, szóval nem igaz rám :D

      Törlés
    2. Akkor üdv a csoportban :D Amúgy én se kaptam az ég világon semmi hírt :D

      Törlés
  2. Napi horoszkópot nem sűrűn nézek, de hetit igen, mert két újság is van amit vásárolok - heti lapok - és abban mindig van. Nem hiszek bennük, bár a rám jellemző tulajdonságokat nagyon jól leírja - Szűz vagyok - vagy amikor nem jót írnak abból volt ami bejött, de jó még soha, pl. valahonnan pénz várható. Azért rám is hatással van, ha valami nem jót ír pl. vigyázzak a közlekedéssel, vagy egészségügyi dolog.

    VálaszTörlés
  3. Nem szoktam elolvasni, mert ha vmi rosszat ír, tuti bevonzom, de ha jót ír is hajlamos vagyok szkeptikus lenni.

    VálaszTörlés
  4. A kedvedért csekkoltam a mai horoszkópom. :D

    "Ikrek
    Ikrek jellemzése, horoszkópjai A szerda a csodák napja lehet az életedben. Ma kérj egy csodát magadnak, és hagyd, hogy az megérkezzen az életedbe. Hogy ez túl elvont, túl ezoterikus, és túl hihetetlen a számodra? Semmi baj. A csodák nem várják el tőled, hogy higgy bennük. A csodáknak csak arra van szükségük, hogy megkérd őket: Érkezzenek meg az életedbe, azután pedig figyeld, ahogy minden jóra fordul."

    Hahh! Még hogy nem várják el, hogy higgy bennük! Szerintem meg igen. :)
    De ez nekem nem gond, ha a horoszkóp így, akkor kérek magamnak valami csodát, és biztos ami biztos, hiszek benne. :P

    VálaszTörlés