Xmas Wishlist 2015

Orbán Szilvi | november 24, 2015
Kedves Jézuska! Azt hiszem idén nagyon jó kislány voltam - na jó, lehet, nem mindig, de többnyire igen :P -, ezért bátorkodtam összeállítani egy kis listát azokról, amiknek nagyon örülnék a család mellett (mert hát az a legfontosabb, hogy ők itt legyenek). :D 

Gondolhatjátok, hogy gyerekes vagyok, 30 éves fejjel mit írogatok én ilyeneket, de nem tudtam megállni, hogy így vezessem fel ezt a posztot :P Szerintem mindannyiunkban ott lakozik még a gyermek, és hát olyan jó volt egy kicsit álmodozni (aztán ha valami teljesül is belőle, öröm és ujjongás). A listán csupa hasznos - legalábbis számomra biztosan az - holmi kapott helyet, s ki tudja, talán még ötletet is adok valakinek, ha esetleg elakadna az ajándék vadászat útvesztőjében. A listán szereplő dolgok már nem biztos, hogy kaphatóak - bár reménykedem benne, hogy még igen -, de iránymutatásnak tökéletesen megfelel ;)


1.)  Mondhatjuk, hogy igen csehül állok a téli pizsamák terén, így nagyon jól jönne egy ilyen - vagy ehhez hasonló csinos darab :)

2.) Tegye fel a kezét, aki ezeknek a cuki téli zokniknak ellen tudna állni! Én biztosan nem, s ami a legjobb - a mintázatán kívül -, hogy csúszásgátlós (!), ami egy olyan botlábú asszonyságnál, mint én vagyok, igenis fontos szempont :D A KIK-ben találtam rájuk, s egyből levettek a lábamról :)

3.) Hát most mondjátok meg! Milyen menő - s mellesleg sajnos egy kisebb vagyon - már ez a rókás ágynemű?! Asszem jókat tudnék alatta durmolni :D A Kikában kapható, ha valaki szintén belehabarodott volna :P

4.) Párna párna hátán, majd az én hátam a párnán... hehe... Imádom a pihe-puha, szőrmók párnákat, na és ami baglyos, annak már eleve nyert ügye van nálam :)) Ezeket a Jyskben néztem ki, s néha elég jó akciók is vannak rájuk ;)

5.) Amióta ideköltöztem, örökösen meg akarok fagyni, még 6 év alatt sem sikerült megszoknom ezt a "meleget", ami a panelokra jellemző (vannak kivételek, ahol télen muszáj az utcát is fűteni, olyan meleg van, na a miénk nem tartozik közéjük...), s milyen jó lenne egy ilyen dizájnos plédecskébe beburkolózni *.*A Mömax amúgy is tele van olyan holmikkal, amik teljesen beleillenek az én elképzelésembe lakberendezés terén, azt hiszem egy egész havi fizetést el tudnék ott költeni :D

6.) Amióta olvastam a TBS termékekről, azóta vágyok hol az egyik, hol a másik termékük kipróbálására, de számomra olyannyira drágák, hogy csak néha engedhetek meg magamnak egy kis luxust. A karácsonyi kiadások közül ez a cukormázas alma szett nyerte el a legjobban a tetszésemet, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen "élőben".

7.) Azt hiszem rákattantam egy kicsit a The Body Shop termékekre, nem? :D Erről az e-vitaminos arcápolókról már annyi jót olvastam, hogy azonnal felírtam a kívánságlistámra. Hátha, de ha nem az sem baj, egyszer biztos kipróbálom :)

8.) Újabb TBS csomag, de ezúttal tusfürdők. A csomag az elvarázsolt erdő (Enchanted forest) fantázianevet kapta,4 tusit tartalmaz, négyféle illatban. Szintén nem "illatoltam" meg egyiket sem, de mindegyikről csak jókat olvastam/láttam, szóval olyan rossz nem lehet :))

9.) Másik ilyen "luxus vágyam", hogy kipróbálhassam a Lush termékeit is, szintén nem az én pénztárcámnak valók, amit nagyon sajnálok, hiszen imádom a cuki, illatos fürdőbombákat. A választásom két csomagjukra esett, az egyik a Best wishes, aminek tartalma: Yog Nog  fürdőbomba, Holly Go Lightly habfürdő, Lord of Misrule fürdőbomba, Stardust fürdőbomba. A másik pedig a Festive Friends, amiben Butterbear fürdőbomba, Peeping Santa habfürdő, Snow Angel luxusfürdő, Father Christmas fürdőbomba lapul. Mennyei lehet bármelyikükkel is elmerülni a habokban :)

10.) Két, na jó, három kütyü hiányzik még a konyhánk felszereltségéből, közülük az egyik a turmixgép (a szeletelő és a robotgép a másik kettő). Olyan sok smoothie recept van fenn a neten (persze nem csak erre használnám), de kizárólag csak arra a célra kapható gépet nem vennék, hiszen egy turmix gépet mégiscsak jobban ki lehet használni. A legjobb, ha egy komplex robotgép egyik eleme lenne, de nem vagyok nagyravágyó, megelégszem csak ezzel ;)

11.) Könyvek, könyvek és könyvek. Pénztárcám megrontói, így egy kicsit leredukálva a kívánságlistámat, felírtam párat, hátha valakitől megkapom és nem nekem kell megrendelnem :) Fördős Zé nem ismeretlen senkinek sem, aki nézi a Konyhafőnököt, de én követem őket a neten is, hiszen az ő nevéhez fűződik a Street kitchen is. Én egyszerűen imádom a receptjeiket, annyira jól néznek ki és tök egyszerű elkészíteni is, s az alapanyagok sincsenek nagyon elszállva. A Tescóban megtapogattam már a Fördős Zé a konyhában c. könyvet, jó vaskos :D
Egy kívánságlistámon már szerepelt Diane Keaton két könyve, még azóta sem lettek az enyémek, most hátha :) Tavaly karácsonyra megkaptam Demény könyvét (Most én ugatok), s idén megjelent a második (Kóbor kalandjaim) is. Na de mert én nem vagyok egyszerű, én nem a sima könyvet szeretném, hanem azt, amelyikhez társas (Gazdásodj okosan) is tartozik. Szerintem tök jó pofa és biztos, hogy sokat lehet belőle tanulni is, ránk fér, csirkefejekre (na jó, magunkat azért nem tartom annak...) :D 

12.) Mióta megvan a kis Piccolónk, azóta teljesen rákattantam a kávézásra (még akkor is, ha ezek nem is igazán számítanak kávénak). Egyszerűen imádom, főzni is és inni is, hetente elfogyasztok belőle 2-3 bögrényit. Aki meg szeretne lepni karácsonyra, egy doboz kapszulával biztos nem lő mellé, csak ne erős kávé legyen :) Inkább a lattékat, a cappuccinót és a chococinot iszom/isszuk, a többi nekem már erős. Persze vannak még teák is, amiket lehet rajta készíteni, sőt még Nesquick kakaót is (ami persze nem olcsó, inkább megveszem a boltban a sima, port) :)
 
Ti szoktatok kívánságlistát írni? Ezek közül ti miket ismertek, használtok? Ti mit szeretnétek karácsonyra?

7 megjegyzés:

  1. Nálam a könyvek vannak mindig listán, tegnap hoztam el a saját karácsonyi ajándékaimat, de a baglyos párna nekem is jöhetne :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utóbbi 2 évben nálam is szerepelnek könyvek a listán, nem is értem, mi lelt :D :D

      Törlés
  2. Keszitek en is egy listat. Koszi az otletet. A gyerekeknek szoktam, h a csaladtagok valogassanak, ki mit vedz meg nekik izles, es penztarca fuggvenyeben, de magamra neg nem gondoltam... Na majd most. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig néha nem árt egy kicsit magunkra is gondolni ;) Hidd el, nem önzőség, sőt, sokszor hatalmas terhet vesz le azoknak a válláról, akik nekünk szeretnének valamit venni :)

      Törlés
  3. Szia, Szilvi segíts nekem. Valahova elkevertem vagy kitöröltem?? a blogomból azt, hogy felül a napi bejegyzés cime alatt legyen, hogy hány hozzászólás van, dátum stb. stb. A te blogodon lévő leírásból tudtam megcsinálni, azt hiszem tavalyi bejegyzés volt talán. Hol találom? Köszi segítséget.

    VálaszTörlés
  4. Köszi, már megtaláltam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerült ismét megcsinálni? :) Minden ilyen a 'Hasznosságok', azon pedig a 'Blogolás' fül alatt található, ha esetleg más is keresné ;)

      Törlés