Monday Chit Chat

Orbán Szilvi | január 05, 2016

Az idei év tervei között szerepelt, hogy folytatom a tavaly félbehagyott rovatokat, de a Napzártával sokáig nem tudtam mit kezdeni. Egy darabig jópofa ötlet volt, de egy idő után már teherré vált és már nem volt olyan jó móka napról-napra jelentkezni vele. Így inkább nem erőltettem a dolgot, fájó szívvel - mert a szívem mélyén nagyon szerettem - megváltam tőle. 

Most viszont, ahogy az inspirációs fül alatti posztokat olvasgattam, újra belém hasított, hogy jó lenne megint ilyen bejegyzéseket írni, ti is szerettétek. Azonban nem szerettem volna, ha a gyakoriság miatt ismét vakvágányra jutnék vele, így egy teljesen új rovatként hozom vissza. Új név, új gyakoriság, csak a lényeg nem változott, azaz ugyanúgy egy kérdés ad alkalmat egy kis csevejre. 

A névválasztás nem volt könnyű, nem szerettem volna neki angol címet adni, de mivel mindig az első megérzés ötlet az igazi, így maradtam a Monday Chit Chat mellett. Akkor lennék a legboldogabb, ha egy jó, kötetlen beszélgetés, gondolatcsere alakulna ki bloggerek és olvasók között :) A korábbi Napzártás bejegyzéseket is ezen fül (Monday Chit Chat), címke alatt találjátok meg, nem terveztem őket átnevezni.

Ahogy a neve is mutatja, hétfőnként fog kikerülni a blogra, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a Chit Chat volt a kiindulópont és a Monday mellett a Sunday passzolt még hozzá, de mivel a vasárnap már az LRTS-é, így maradt a hétfő.

Bízom benne, hogy pozitívan fogadjátok majd ezt a régi-új rovatot, s abban is, hogy nem fogy el közben a lendület :) Remélem minél többen veszitek majd a bátorságot és válaszoltok ti is a kérdésekre, hétfőn startolunk ;)  

Mit szóltok hozzá? Szerintetek jobb lesz így, hetente? 

4 megjegyzés:

  1. Igen, én is szerettem ezt a rovatot, de túl sűrűn volt és nem volt rá időm.

    VálaszTörlés
  2. Hasonló sorsra jutott nálam a Dióhéjban, pedig nem is napi gyakoriságra vállalkoztam...
    Remélem, hogy a heti egy poszt passzolni fog az ütemedbe, mert én várom már. :) Tudom, hogy az utóbbi időben nagyon elmaradtam (innen és minden más blogról is...), de igyekszem mindenhova visszaszokni és újra kommentelgetni. A hétfői chit chat szerintem nagyon jó alkalom lesz! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig szerettem nálad a Dióhéjbant, kár, hogy vége :( Remélem, hogy ez nem szakad majd félbe, most, hogy táppénzen vagyok még van rá időm, a legnagyobb kihívás az lesz, ha visszamegyek dolgozni...

      Törlés