Pinterest Péntek #106

Orbán Szilvi | június 03, 2016

Sokadik visszatérő rovat ez a Pinterest Péntek (legutoljára februárban volt), bármennyire is szeretem, olyan gyorsan eltelnek a napok, hogy mire észbe kapok, már szombat van (vagy péntek késő este), én pedig már megint kihagytam a heti PP adagot :/ 

Már sokszor említettem Dóri blogját (nem tehetek róla, imádom), nagyon szeretem a Wonders of Wednesday rovatát. Ő is a Pinterestről inspirálódik ehhez a rovathoz, azzal a különbséggel, hogy míg én csak a pinterestes tábláimat linkelem forrásként, addig ő profi módon megpróbál visszakeresni egészen az eredeti forrásig. Sok esetben ez elég könnyű feladat, de néha nagyon bosszantó tud lenni, amikor beleszeretsz egy képbe, és nincs meg a forrás, vagy pedig szintén a Pinterestre vagy egy másik képgyűjtő (pl. We heart it) oldalra irányít át... S te így tartsd be a bloggerek etikettjét... :) 

Így most nagy hangsúlyt fektettem én is a források felkutatására, és a jövőben is erre törekszem majd, ígérem :) Viszont néha létezhetetlen pont azt a képet megtalálni a forrásnál, a lényeg az, hogy legalább az e r e d e t i oldalt linkeljük. A kategóriák nem változtak, s egy kis kulisszatitok: nem biztos, hogy amik most ide bekerültek, azokat a héten tűztem fel a pinterestes táblácskámra ;) 

Home, sweet home


annyira szedett-vetett, és mégis tökéletes

Manikűr


most virágos hangulatban vagyok :) 

Hajcihő



Étel // Ital


istenem, ez annyira guszta *.*
 
DIY


egyszer próbáltam így borítékot hajtogatni, nem sikerült ilyen szép szabályosra :(

Outfit


ez így péntekre tökéletes :)

2 megjegyzés:

  1. Gratulalok! A válogatás hűen tükrözi az egyénisegedet, A legunalmasabb amit eddig ilyesfajta válogatásokban láttam. A következővel válhatsz februárig!
    Margaréta

    VálaszTörlés
  2. Elnézést, várhatsz

    VálaszTörlés