Ici-pici haul | Dm, Kik és Pepco

Orbán Szilvi | szeptember 03, 2018
A hétvégén shoppingoltunk egy kicsit a sógornőmmel, nagy lelkesedéssel indultunk neki, aztán én jól bevásároltam (szinte minden üzletben bepottyant egy kis ez, egy kis az a kosaramba), ő pedig üres kézzel jött ki az üzletekből. Mivel már nagyon régen volt haul típusú bejegyzés a blogon, úgy gondoltam, hogy megmutatom nektek, hogy miket is sikerült beszereznem, ha érdekel titeket, tartsatok velem (hú ez most nagyon "jútyúbosan" hangzott :D)!

Elsőként a Dm-be tértünk be, mindenféle indok nélkül, hátha találunk valami kincset. Hát kincset nem találtunk, de vettem egy csomag mosogatószivacsot, mert amit eddig használtam már eléggé viseltes, ideje megválni tőle, pedig nagyon szerettem, mert nagyon bevált. 
Ilyet azonban még nem próbáltam, ez cellulózból van, még nem bontottam ki, de ránézésre olyan, mint egy arctisztító szivacs, amit régebben használtam. 
Instagramon láttam, hogy Netti (Szütyő blog) megosztott egy képet erről a szekrényillatosítóról és most, hogy megláttam a boltban, gondoltam én is kipróbálom. Annyira, de annyira finom virágos illata van, még akár a lakásban is el tudnám képzelni légfrissítőként :) 
A következő állomás a KiK volt, ahol már javában az őszre, azon belül is a Halloweenre készülnek, legalábbis ami a dekorációt illeti. Be is szereztem két mini ledes töklámpást, egyet az én, egyet pedig az Ő éjjeliszekrényére, alig várom, hogy kitehessem őket. 
Jön a hideg és az esős idő, nekem pedig állandóan fázik a lábam, így nem volt kérdés, hogy megveszem ezt a cuki mamuszt. Nagggyon puha és nagggyon meleg, a talpán pedig csúszásgátló van, így biztos, hogy nem fogok elvágódni itthon a padlón. Nem tudom, hogy milyen állatra hasonlít, én rókának nézem, bár a rókának közel sem ilyen pompom farka van :D Ezen kívül volt nyuszis és talán egeres(?) is.

Biztos rájöhettetek már, hogy imádom a lajháros dolgokat, és hát amikor megláttam ezt az alvómaszkot... nos, tudjátok :) Így alváskor már én is egy cukin szundikáló lajhár lehetek, de van egy sejtésem, hogy inkább leszek nevetséges, mint cuki :D Viszont kit érdekel, úgyis csak Ő lát engem az ágyban, ha nem tetszik neki, majd nem néz rám, én az alvómaszkban pedig úgysem látok semmit sem :D 
Korábban volt nekem egy hajfánkom, de fehér (vagyis inkább beige), így a barna hajamból néha kikandikált és most végre beszereztem egyet barnában, hátha így egy kicsit esztétikusabb lesz a látvány. 
Nem olyan régen áttértem az ilyen felmosófejre, nekem sokkal jobban bejön, mint az a kerek, vödrös, kicsavarós változat. Kevesebb helyet foglal, ugyanis ehhez nem vettünk vödröt, a mosdókagylóba szoktam engedni vizet, beáztatom a felmosót és kicsavarom, nem kell a nehéz vizesvödröt cipelnem a lakásban és így tuti nem fogom kiborítani sem. Ez a kukacos változat pedig sokkal jobban összeszedi a koszt, még szárazon is jól fel lehet vele takarítani a sima padlófelületen. 
Utoljára hagytuk a kedvenc üzletünket, azaz a Pepcot, ide minden egyes alkalommal betérünk, szerencsére már több üzlet is megtalálható Győrben és úgy vettük észre, hogy az árukészlet boltonként eltérő, így szinte mindegyikben lehet valami kincset kifogni. Én így voltam ezzel a kaktuszos emlékeztetővel, ezt az Interspar centerben levő Pepcoban találtam, de szerintem a többiben is kapható. Egyelőre még nincs meg a pontos helye a lakásban, de én már a lakásfelújítás utáni időkben gondolkodok, és ha megtetszik valami, ami beleillik az elképzelésembe, akkor azonnal meg is veszem, mert nem biztos, hogy akkor még kaphatóak lesznek ezek a dolgok. 

Ti miket vettetek legutóbb? Hol szoktatok szívesen ilyen dolgokat vásárolni?

7 megjegyzés:

  1. Netti, nem Nelli..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az észrevételt, mégha csak így idevetetted is ;) Természetesen elírás volt, Nettit régóta követem :) Már javítottam is!

      Törlés
  2. Nagyon jókat vásároltál. :)
    Az a szekrény illatosító felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy a hétvégén be is szerzem én is. :) Köszönöm a jó ötleteket.

    VálaszTörlés
  3. Szilvi, megmentetted a napomat, komolyan! :)
    Ma ugyanis a férjem tud csak elmenni a Dm-be és megkértem, hogy hozzon olyan cellulózos mosogatószivacsot, amit nemrég használtunk, csak nem emlékeztem már a pontos nevére, így rákerestem és lőn: nálad megtaláltam! Köszönöm, hogy feltetted a képét!

    A többi szerzemény is nagyon klassz, főleg a mamusz, annyira cuki! Valami mókus-róka lényecske lehet szerintem... :D

    Szép napot!
    Kata

    VálaszTörlés