Újítások

Orbán Szilvi | február 26, 2013
Nem tudom, hogy mennyire tűnt fel nektek, de a napokban újítottam a blogon. Próbálom minél könnyebben kezelhetővé tenni, hogy mindent meg tudjatok találni, amire szükségetek van.

Szerintem az feltűnt, hogy létrehoztam új oldalfüleket, amikre ha rákattintotok, az abban a témában megjelent összes bejegyzésem fog megnyílni. Így nem foglalja a helyet az oldalsávban, s szerintem így jobban is néz ki :)

Mikor elhatároztam, hogy blogot indítok, a Wordpress-szel szemezgettem, de valami miatt túl bonyolultnak találtam a kezelését, bár utólag már lehet, hogy egy kicsit könnyebb lenne. De már nem szeretném átköltöztetni a blogot, már mindenki így ismeri (persze adhatnám neki ugyanezt a nevet), meg sok macera lenne átvinni máshova. Így maradok itt, s ezt próbálom fejlesztgetni, csinosítgatni, felhasználóbarátabbá tenni.

Mindig nagy örömmel tölt el, ha új látogatók érkeznek az oldalra, s még nagyobb öröm, ha fel is iratkoznak az oldalra :) Március 4-én 5 hónapos lesz a blog, s ezalatt az idő alatt 18 tagja lett, aminek nagyon nagyon örülök :) Ezúton is szeretnék köszönteni minden olvasómat, név szerint:
♥ O. Niki (hugicám)
♥ Zoltán (egyetlen férfi tagom :))
♥ Klári
♥ Judit
♥ Timi
♥ Ari
♥ Sapimanó
♥ Marietta
♥ Nóra
♥ Patrícia
♥ Heva
♥ Picilány27
♥ Szindi
♥ Johanna
♥ Niki
♥ Bellala
♥ Mara
♥ Zóra

Köszönöm nektek, hogy megtiszteltek a figyelmetekkel :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Éljen, nézegetem a füleket és rábukkanok bejegyzésekre amiket kihagytam eddig (sűrűbb időszakban nem volt időm netezni, de most majd pótlom -és akad jópár érdekes bejegyzés Nálad, köszi!)
    szóval nagyon hasznosak az újításaid!

    VálaszTörlés
  2. jó hogy itt maradsz blogspoton! :) és tetszik az újítás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nem bántam meg, hogy maradtam, próbálom kiaknázni a lehetőségeket, amiket a Blogspot nyújt :)

      Törlés