Így kell lakkozni a körmünket(?)

Orbán Szilvi | március 09, 2013
Már régóta nem lakkozom a körmömet, utoljára 2006-ban volt rajta lakk, az is fekete vagy bordó (hát igen, a rokker időszak, annak is már a vége) volt. Azóta valahogy nem érzek késztetést rá, hogy belakkozzam. Pedig vannak színek, amik tetszenek, de valahányszor kipróbálok egyet, olyan hülyén mutat a körmeimen. Még a körmeim sem tökéletesek :)) Úgy irigylem azokat, akiknek szép, formás körmei vannak.


Ezt a képet a Pinteresten találtam, s gondoltam megosztom veletek is (annak ellenére, hogy nincs 'Szépség' topic a blogon). Kíváncsi vagyok, hogy hasznos-e, ti is így csináljátok-e vagy egyáltalán így kell-e csinálni :) Ezért a ? a címben.

5 megjegyzés:

  1. igyekszem eszerint csinálni,mert tényleg szebb lesz az eredmény :) hol összejön,hol nem :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyjából így szoktam csinálni :) Hozzáérintem az ecsetet a körmömhöz a körömágy alatt valamivel, felcsúsztatom picit, majd egy csík középre, és egy-egy (vagy ha kell, több) a két oldalára. Kivéve a kisujjamat, általában oda egy ecsetvonás elég :)

    VálaszTörlés
  3. Körülbelül én is próbálom így csinálni a körmeim, bár nem mindig sikerül. A jobb kezemen általában gyengébb az eredmény, és az is elég hosszú időbe telt, mire el tudtam készíteni a manikűröm úgy, hogy ne lakkozzam össze a körömágybőröm. Plusz az eredmény sokszor az ecset formáján is múlik.:)

    VálaszTörlés
  4. Én mostanában kezdtem el lakkozni a körmöm (körömrágás ellen). eddig úgy tűnik bejön. A trükk az egészben az, hogy mivel nem kevés időt elszöszölök a körmeimmel így nincs képem tönkretenni :)
    Egyelőre még keresgélem a színeim, nekem is olyan furának tűnnek a kezemen. Főleg a világos színek. Még csak sima egyszínűek vannak terítéken és a fenti módszerrel próbálkozom, de be is jön. Ha ez már megy, akkor majd jöhetnek a minták :) Szerintem próbálkozz Te is :)

    VálaszTörlés
  5. A legeslegelső dolgom az lenne, hogy el kellene csettegnem egy manikűröshöz, aki először valami normális formát varázsol a körmeimnek, ugyanis sajna nem örököltem nagymamim szép körömformáját, neki olyan szép, hosszú és egyenes, nekem meg kicsi és a teteje szélesedik. Szerintem csak úgy mutatna jól, ha hosszabb lenne a körmöm, de azt meg nem szeretem, mert nem tudok vele rendesen semmit sem csinálni.
    Egyszer biztos eljön az én időm is, s jelentkezhetek lakkos bejegyzéssel is :))

    VálaszTörlés