Így hajtsuk össze a gumis lepedőt

Orbán Szilvi | május 27, 2013
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem mindig nehézséget okozott ennek az óriás bugyinak (én így hívom már akkor, amikor teljesen felmérgel). Sosem tudtam szépen összehajtani, sokszor annyira felbosszantott, hogy csak úgy tessék-lássék összehajtottam és kész, ment is be a szekrénybe, ne is lássam.

Ez az állapot egészen idáig tartott, ugyanis a tegnapi netezés során találtam egy módszert (itt), hogy hogyan is kell ezt csinálni :) Első kinézetre egyszerűnek tűnik, ágyneműhúzáskor ki fog derülni, hogy tényleg az-e.


Na kérem szépen, lehet próbálgatni. :))

Nektek meg van a módszeretek rá? Egyáltalán használtok ilyen lepedőt? Ismertétek ezt a technikát?

3 megjegyzés:

  1. Azt a mindenit! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szépen össze lehet hajtogatni. Hétvégén tuti kipróbálom, mert Én is úgy vagyok a hajtogatással, mint Te. Összetekerem, és begyűröm egymás tetejére, hogy ne is lássam őket :)
    Jót kacagtam az első bekezdéseden, mert tényleg így van nálam is:)))
    Egyébként nagyon szeretem a gumis lepedőket, nincs is sima lepedő a háztartásunkban: sima, nem gyűrődik, a helyén marad, kellemes anyagokban és jó színekben lehet kapni:)
    Köszi a tippet, nagy hasznát veszem!

    VálaszTörlés
  2. Nekem 2 gumis lepedőm van, azokat használom felváltva.
    Eleinte próbálkoztam ilyesmivel, hogy összehajtogatni... meg hogy szépen...
    Aztán most úgy vagyok vele, hogy (mivel hetente cserélem) mire kimosom, megszárad, kivasalom - és már hopp, szombat is van, és teszem fel az ágyra. :)
    Igen, konfliktus-kerülő vagyok. A gumis lepedővel főleg :P

    VálaszTörlés
  3. Huh, én már párszor próbálkoztam ezzel a hajtogatással, de valami gond lehet a sarkok sorrendjével, ahogy egymásra pakolom őket, mert nekem sosem ilyen szépek... Általában az van, hogy harmadik próbálkozásra olyan, mintha már okés lenne, és akkor fogom, és gyorsan összehajtom, mielőtt elvesztem... De nem jöttem még rá, mi a helyes sorrend...

    VálaszTörlés