Zenék a Csibefutamhoz

Orbán Szilvi | szeptember 24, 2013
Amikor elhatároztam, hogy belevágok a lecsóba és elkezdek futni, az már biztos volt, hogy ott lesz a kis füles az én fülemben is. Rengeteg embert láttam úgy futni, hogy ott volt a fülében a fülhallgató, s tegnap én is összeállítottam a kis listácskámat, már csak fel kellene pakolni a lejátszómra. Igyekeztem minél több olyan számot összeválogatni, amik erőt adnak, felpörgetnek, de ugyanakkor le is lazítanak, ha kell. Igaz az elején még csak 2-3 szám erejéig jutok el, hiszen a 9 perc alatt nem sokat lehet meghallgatni :)) De ahogy nő majd a futás idejének, távolságának intervalluma, úgy fogok egyre több számig eljutni a listácskámon :)

Ha nem haragszotok meg, megmutatom a válogatásomat, hátha valakinek szintén jól jön majd :) Kommentben pedig megírhatjátok, hogy szoktatok-e zenét hallgatni, vagy bármi mást, illetve, hogy benneteket mi pörget fel :)


4 megjegyzés:

  1. Szijó!

    Én zene nélkül meghalnék, az tuti :D

    Itt találsz tempóhoz mért zenéket minden stílusban:

    jog.fm

    Zseniális! :)

    A másik, amit érdemes megnézni:

    http://zenefutashoz.blog.hu/

    Jó nézelődést :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűűű dejó, köszi szépen, végig böngészem mindet! Igen, valahogy én is úgy vagyok vele, muszáj a zene :))

      Törlés
  2. Bárcsak kitartóbb lennék... nekem a futás nagy mumusom. Ott a félsz bennem a fájós, recsegős-ropogós térdeim miatt... erőt kéne vennem magamon, a zene pedig biztos sokat segít!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ódzkodva fogtam hozzá, nekem is nyikorognak a térdeim, bokáim, de meglepődtem, amikor elkedtem futni, hogy nem is olyan vészes, nem is fáj sehol sem :) Egy próbát mindenképp megér ;)

      Törlés