Pinterest Péntek #26

Orbán Szilvi | október 04, 2013
Eljött az újabb PP ideje, szám szerint már a 26. Bizony, már ennyi válogatáson vagyunk túl, ám ha nem hagytam volna ki pár hetet, már sokkal többnél tartanánk :)

Ez a péntek most egy kicsit különlegesebb, hiszen ma van az állatok világnapja is, s bár nemcsak ilyenkor kellene jobban odafigyelni kiskedvenceinkre - meg úgy az állatokra egyáltalán - de alaposan szeretgessétek meg őket, kapjanak extra adag figyelmes, simit, puszit, stb. A kajával és a jutifalatokkal azonban most se essetek túlzásba, nem szép látvány a dagadt kutya/macska, s pláne nem egészséges!









1. Lakberendezés


Annyira tetszenek a fonott dolgok, imádom a vesszőkosarakat. A lakberendezésben, rendszerezésben is nagyon hasznosnak bizonyulnak, az egészen kicsitől az egészen nagy szennyestartóig megtalálhatóak a boltokban, csak rajtunk és persze a pénztárcánkon múlik, hogy mekkorát és mire használunk :) 

2. Cukiság


Ahhhh, azok a babatalpak...tegye fel a kezét, aki meg tudja állni, hogy alaposan megpuszilgassa őket! Remélem nincsenek sokan :P :) Én imádom, alig várom, hogy Levente talpát ismét megcsiklandozhassam, megpuszilgathassam, persze csak ha hagyja :) remélem 15 hónapos babánál ez még belefér :))) 

3. DIY


Október van, és nekünk még mindig nincs kinn az ajtódíszünk, úgyhogy itt az ideje, hogy kikerüljön. Ahogy délelőttönként lenn vagyunk Benivel, ott, ahol fenyőfák vannak, már nagyon sok toboz hever a földön, arra várva, hogy valaki készítsen belőlük valami szépet. Akár egy ilyen gyönyörű koszorút. Nem is kell túlcsicsázni, egy szép szalag bőven elég hozzá, amivel felakaszthatjuk, másra nincs is szükség. A kevesebb néha több :) 

4. Manikűr


Ez a manikűr visszahozza a nyarat, vagy gyerenkkorunkat, amikor mindig kívántunk valamit valahányszor csak elfújtuk azokat a pici magokat, s csak néztük, ahogyan viszi őket a szél. 

5. Outfit


A táska kivételével nagyon tetszik ez a szett, nem vagyok oda a kígyóbőrért, meg úgy eleve a kígyókért sem. De maga az összeállítás tetszik, pedig anno ez a pulcsi nem is tetszett volna. De múlik az idő, az ember pedig változik az ízlésével együtt. 

6. Humor


Haha, na igen. Kivételesen én mindegyiket szeretem, én inkább ezt a kész szót írtam volna fel: diet, iron. Ezeket ugyanis sosem tudom megszeretni, nem tudom, hogy meg fogom tudni őket szeretni valaha.

7. Desszert


Banán, csoki, színes cukorgyöngyök, tejszínhab és cseresznye. Nyammi. Ebből ide kb. 10-et :) Mert megérdemlem...

8. Frizura


Amilyen kesze-kuszának tűnik, legalább annyira jól is néz ki :) Vad, de ugyanakkor csajos, dögös, s egyszerű. Imádom *.*

9. Étel


Ebben a hideg időben már egyre jobban esnek a finom, meleg levesek. A receptet itt találhatjátok :)

Nektek melyik tetszett?

2 megjegyzés: