Pinterest Péntek #27

Orbán Szilvi | október 11, 2013
Napsütéses pénteket kívánok mindenkinek, igaz sajna itt szél is társul mellé, ezért nem olyan kellemes odakinn lenni :( Kinek mi a terve hétvégére? Állítólag jó idő lesz, lehet kirándulni a szabadban, vagy otthon kertészkedni, kinek hogy tetszik :) Nekünk marad a bevásárlás, takarítás, mosás és a többi, de azért igyekszünk egy kis időt a levegőn is eltölteni. A mai válogatásban ismét az e heti aktuális kedvenceimet válogattam össze, miközben Szívek szállodáját néztem a Viasaton :D Hiába néztem meg már vagy hetedjére az összes évadot - szegény dvd-k már igen leharcoltak -, még mindig nem tudom megunni. Mondjuk egy ideje inkább már csak azokat a részeket nézem, amikor Rory már a Yale-re jár, de ne kérdezzétek, hogy miért, fogalmam sincs :) Na de jól elkanyarodtam a témától, a mai PP-ben ismét lesz ötletes megoldás a lakberendezés terén, szupi outfit, gyönyörűséges szín a körmökön, finom desszert és étel (ha rájuk nézek, már csorog a nyálam), de nem felejtettem el a cukiságot és a humort sem, ránk fér ebben az őszi időjárásban :)



1. Lakberendezés

 

Irattartó papucsokból dohányzóasztal. Zseniális :) 

2. Cukiság

 

Awww, ehhez nincs mit hozzáfűznöm, cuki és kész :) 

3. DIY

 

Nem kell súlyos összegeket kifizetnünk különböző pecsétnyomókért, mi is könnyen és egyszerűen készíthetünk, ráadásul ezek sokkal olcsóbbak és egyedibbek :) Csak parafadugó és dekorgumi kell hozzá, na meg egy cseppnyi fantázia ;) 

4. Manikűr

 

Gyönyörű ez a szín *.*

5. Outfit

 

Mostanában nagyon tetszenek ezek a korall (remélem jól mondom és nem más színű :D ) színek, akár körömlakkról, akár ruháról legyen szó. Hétvégén egy könnyű városi sétához el is tudnám képzelni :) 

6. Humor

 

:D 

7. Desszert

 

Hmmm, csoki, csoki, csoki és csoki. A receptet itt megtalálhatjátok, ha esetleg meg szeretnétek sütni :) 

8. Frizura

 

Ötletes megoldás a fonat, s azok a hullámok *.*

9. Étel

 

Sült krumplikarikák finom mártogatóssal, hmm, nyammi. Recept itt :)

Hogy tetszett? Mentek valamerre a hétvégén?

8 megjegyzés:

  1. Jól néz ki ez a krumpli, finom lehet egy kis kapros, tejfolos mártogatóssal. Hétvége - holnap építkezési munkák folyt.kov, vasárnap színház anyuval Győrben :-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az építkezéshez kitartást (még kicsi voltam, amikor építkeztünk, de emlékszem milyen felfordulás volt), a színházhoz pedig jó szórakozást, de nézzetek szét Győrben is, gyönyörű város :)

      Törlés
    2. Szeretem Győrt, kb kéthetente járok is oda. Most is be van tervezve egy kis séta a belvárosban, cukrászdázás, konyvesuzlet ♥

      Törlés
  2. A kedvenc sorozatom a Szívek szállodája, milliószor láttam már én is:) Bárcsak én is egy olyan kisvárosban, közösségben élhetnék.... Nem ismersz valami hasonló sorozatot? Én dolgozom a hétvégén, de legalább a szabadban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Via ajánlotta a Bunheads c. sorozatot, állítólag nagyon hasonlít a Gilmore Girls-re :)) Nem tudom viszont, hogy hol lehet megnézni, meg hogy magyarul elérhető-e már :)
      Nekem az nem tetszik benne, hogy mindenki tud mindenkiről mindent, de dícséretes az az összefogás, ami jellemző rájuk :)

      Törlés
  3. Azért nézed a Yale-től mert már akkor nem olyan idegesítő vinnyogós a hangja. Pont.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tény, hogy nem olyan vinnyogó már :) de nem konkrétan azért nézem onnan :)

      Törlés
    2. Szerintem mindegyikunk vágyna egy jó kis Yale-s diákéletre. Persze tegyuk hozzá, így csak a gazdag diákok élhetnek, az átlag diák egyetem mellett is dolgozik.

      Törlés