Top 5 blog, amiket olvasok - Második kiadás :)

Orbán Szilvi | október 01, 2013
Valamikor réges régen, nemsokkal a blog indulása után már volt egy ilyen begyejzésem. Azóta viszont eltelt pár hónap, lettek új kedvencek is, s a dolog pikantériája, hogy most csak beauty blogokat hoztam :) Nem tudom, hogy miért, hiszen nem is sminkelek (még), de valahogy elkezdtek érdekelni, s ezeket a blogokat nagyon szívesen olvasom, az íróik nagyon szimpatikusak, stílusosak, olyanok, akiknek nyugodtan lehet a szavára adni. Érdekes, hogy ahogy olvasom őket, mindig rám tör a vásárlási kedv, azonnal be kell mennem egy drogériába megtapogatni, megszagolni az adott terméket, amiről pl. volt már teszt az oldalukon, s emellé még gyönyörű fotókat is kapunk, ami még jobban meghozza a vásárlási kedvet :)
Persze ez megmarad a kívánság terén, hiszen csak nagyon ritkán férnek bele a keretbe ilyen termékek, pláne, hogy ha elszeretnék kezdeni sminkelni, nem hiszem, hogy egy-egy jó minőségű termékkel kellene kifestegetni magamat, erre szerintem tökéletesen megfelelnek az olcsóbb kategóriájú sminktermékek is. :) Aztán majd ha belejövök, lehet beruházni egy komolyabba is. Óóó, de ez még nagyon a jövő, ki tudja mi lesz még ebből :)

Akkor nem is szaporítom tovább a szót, jöjjenek a kedvencek, a sorrend lényegtelen, nem jelent semmit, hiszen mindet nagyon szeretem, nem véletlenül írok most róluk :)

Szütyő blog


Rá a múlt héten akadtam, azóta már minden bejegyzését elolvastam, annyira magával ragadott :) Nagyon csípem Netti stílusát, az egyéniségét, nagyon szépen és összeszedetten ír, ami nálam elsődleges szempont egy blognál (nekem még fejlődnöm kell ezen a téren, de szerintem már sokat haladtam). A képek gyönyörűek, jól beállítottak, a személyes fotók pedig átadják az adott pillanatot, mintha én is ott ültem volna vele :)
Az is tetszik még, hogy az őszinte véleményét írja le egy-egy termékkel kapcsolatban, nem zeng róla ódákat, ha egyszer nem jött be neki valamiért. Ami még pozitívum, hogy bár beauty blogról van szó, de mégis valamennyire közel engedi magát az olvasókhoz, engedi, hogy jobban megismerjük, ami szerintem nagyon jó. Sokan lázadoznak az ilyenek ellen, mert szerintük egy beauty blognak csak a szépségápolással, tesztekkel kellene foglalkoznia. Pedig szerintem nem. Nagyon szeretem a TAG rovatait, jókat szoktam rajtuk mosolyogni, egyet pedig már át is vettem tőle (itt elolvashatjátok).
Az ő blogját itt érhetitek el. 


Krémesen szép az élet


Ő a legfrissebb kedvenc, nem egészen egy napja bukkantam rá és egyből megszerettem. Köszönhető ez egy bejegyzésének, amiben leírja a véleményét arról, hogy a nagy márkák termékeket adnak ajándékba bloggereknek, hogy teszteljék és írjanak róla véleményt (lehetőleg pozitívat). Én is belefutottam az ilyen bejegyzésekbe, a kedvenceimnél is. De szerencsére egyikőjük sem állt be a sorba, s nem istenítette őket, hiszen nem jött be nekik az adott termék. Viszont nagyon sokan vannak, akik akkor is az egekbe magasztalják, ha nem is illik hozzájuk, nem tetszik az illata, stb. Odil szerint (és osztom a véleményét) arra kellene ezeknek a cégeknek odafigyelni, hogy ha már ilyet stratégiát alkalmaznak, akkor legalább vegyék figyelembe a blogger személyiségét, adjanak olyan terméket tesztelésre, ami hozzá illik, s nem pedig olyat, amit nem is használ.
Nála is szuper tesztek vannak fenn, ugyanakkor leírja azt is, ha valami nem tetszett neki. Más témák is megtalálhatók a blogján, többek közt baba-mama (hiszen már ő is gyakorló anyuka), DIY.
A Kérmesen szép az élet itt érhető el.

Citromhab


Őt már régebb óta olvasom, azt hiszem egy termékteszt alapján jutottam el hozzá. A blog írója Évi, aki szintén egy hihetetlen kedves egyéniség, aki büszkén felvállja, hogy plus size. Mostanában inkább videókat készít, persze emellett le is írja a véleményét. Az ő blogján is megtalálhatók a terméktesztek, vannak kedvencek és vannak nem annyira kedvencek is, de outfit bejegyzések is vannak fenn. Elszomorít a tény, hogy mivel nem sovány, emiatt nagyon sokan élcelődnek rajta, kigúnyolják, s néha elég keményen be is szólnak neki a blogon. De nagyon pozitívan kezeli a dolgot, nem alacsonyodik le a szintjükre, hanem kedvesen és normálisan reagál rájuk.
Blogja itt érhető el.

Csipkelány


Már nem is emlékszem, hogy hogy akadtam rá. Talán Heva blogján láttam a kedvenc blogjai között, s azóta követem :) Mivel anyukája AVON tanácsadó, így nagyon sok avonos terméke van, amikről tesztek is vannak fenn, így ha rendelni szeretnék, mindig nála olvasok utána, hogy mit ír arról a termékről. A tesztek mellett nagyon szép sminkeket is készít, melyeknek lépésről-lépésre meg is mutatja az elkészítését, s a felhasznált termékek listáját is leírja, hogy ha esetleg valaki kedvet kap hozzá, ő is el tudja készíteni.
Nála is nagyon szeretem nézegetni a képeket, nagyon szépek, nagyon jó érzéke van hozzá :)
Dalma blogja itt érhető el.

Ehhsty Smink

Hát igen, őt már nem kell bemutatnom, hiszen róla már írtam korábban, itt. Bár van neki blogja is, de inkább a YouTube-on van fenn, őt inkább ott lehet elérni. Többet nem is írok róla, akit érdekel a véleményem, az olvassa el a fenti linken. Csak azért említettem meg itt is, mert ő is beletartozik a TOP5 kedvencbe :)

Ti ismeritek őket? Nektek van kedvenc beauty blogotok? 

8 megjegyzés:

  1. Szia Szilvi! Köszönöm, hogy említettél, nagyon jólesik, hogy benne vagyok a mostani top5-ben, sokat jelent!
    A másik 4 blog pedig Nekem is nagy kedvencem, jó kis lista ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szeretlek olvasni, ezért nem volt kétség afelől, hogy benne leszel :)

      Törlés
  2. Nagyon aranyos vagy, köszönöm az említést. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, mindig elolvasom/megnézem az új dolgokat nálad, csak így tovább :)
      Köszönöm, hogy feliratkoztál a blogra, nagyon megtisztelő :)

      Törlés
  3. Én is köszönöm, egyúttal örülök, hogy idetaláltam! :)

    VálaszTörlés
  4. Most találtam rá az oldaladra, miközben karácsonyi ötleteket keresgéltem. Aztán ahogy lapozgattam a régebbi bejegyzések között megakadt a szemem ezen a poszton is :) Köszönöm, hogy megemlítettél :) Nekem is nagyon tetszik a Te blogod, fel is iratkoztam. Szuper ötleteket találok az idei karácsonyhoz :) Alig várom, ugyanis szeretnék összehozni egy adventi naptárat, amiben azt terveztem, hogy 3 dolog lenne minden napra. Valami apró édesség, tárgy, e mellett 1-1 napi pozitív gondolat és 1-1 programötlet. Még nem tudom pontosan, hogy kivitelezem, de már teljesen átjár a karácsonyi hangulat. Főleg, hogy idén először a párommal is ünnepelek kettesben :) Csak így tovább a bloggal, szuper! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Üdv itt a blogon és nagy megtiszteltetés, hogy feliratkoztál! Idén egy kicsit több mindenről írok majd a karácsonnyal kapcsolatban, hátha találsz majd olyat, ami tetszik :)
      Hű az első kettesben ünneplést én is nagyon vártam, nagyon izgi, bár először csak a Szentestét töltöttük együtt, másnap utaztunk haza a szüleimhez. Ez lesz az első olyan, hogy végig csak kettesben leszünk, szóval én is nagyon izgatottan várom :)

      Törlés