Little Reasons To Smile #19

Orbán Szilvi | február 03, 2014
A tegnapi nap olyan gyorsan elszaladt, hogy észre sem vettem, aminek az lett a következménye, hogy elfelejtettem megírni az LRTS soron következő részét :/ Remélem elnézitek nekem és ugyanúgy megfelel hétfő reggel is, mint vasárnap este :) 

Tegnap remélem mindenki megúszta (legalábbis itt a Dunántúlon) kéz-, és lábtörés nélkül az ónos eső miatt. Amikor levittük Benit egy-két helyen mi is csúszkáltunk, Beni el is borult egyszer, de úgy csinált, mintha eleve hemperegni akart volna :D 
 
http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/73829549945

Okok a mosolyra:
♥ Lipton mézes-citromos tea ♥ elhatároztam, hogy mostantól aktívabb leszek más bloggerek oldalain, nem csak zugolvasó leszek :) ♥ bemutatkozást írni a blogra (másfél év után már ideje, nem?) ♥ végre sikerült eldobható gumikesztyűt beszerezni ♥ végre nőnek a körmeim, lassan ki lehet próbálni az új lakkokat, amik már egy hete pihennek a kis kosaramban ♥ kedves olvasók és kommentelők ♥ Levente (ő sosem maradhat ki, minden héten elolvadok tőle, ha beszélünk anyáékkal Skype-on) ♥ s ha már itt tartunk, akkor anyáékkal beszélni ♥ A boldogság sosem jár egyedül c. film ♥ húsleves (igaz csak leveskockából, hús nélkül, de akkor is nagyon finom volt és jól esett ebben a hidegben) ♥ sikerült rendelnem Pixiboxot ♥ a nyereményeken agyalni (a kérdőív már megvan, jövőhét hétfőn indul a nyereményjáték ;)) ♥ sok-sok kakaós csiga (tegnap sült ki a második adag) ♥ új hónap, helló Február! ♥ reggeli napsütés 

6 megjegyzés:

  1. A kakaós csigával teljesen egyetértek! :) Kipróbáltam a receptedet, s az egész család oda volt érte! <3

    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon örülök neki! :) Nekem is maradt még tészta, lefagyasztottam, legközelebb szerintem sörkifli lesz belőle :)

      Törlés
  2. Nagyon jó volt olvasni az örömöt okozó doglaidat, valahogy ráébreszt engem is, hogy örülni kell a kis dolgoknak :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éppen ezért kezdtem el, hogy én se menjek el mellettük, itt legalább szépen össze vannak foglalva, bármikor visszaolvashatom őket :) Örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. Úgy szeretem az ilyen posztokat, és végre itt is süt a nap! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem másoknál olvasni, érdekes látni, hogy kinek mi okoz boldogságot, ki miért hálás, stb. :) Örülök, hogy neked is tetszik :)

      Törlés