Pinterest Péntek #44

Orbán Szilvi | február 07, 2014
A kedvenc számom a 4-es, és most tessék, kettő is van belőle :) 2 és fél éve valahogy jobban előjött ez a 4-es szám, amikor az epémmel műtöttek, a sebészeten a 410-es szobában voltam a 4. emeleten és kétszer is a 4-es műtőben műtöttek :D Azóta, ha lottózok, ezt a számot muszáj mindig megjátszani :) 
Ez a hét ismét bejegyzések nélkül telt (igaz volt kettő), most a html kódolásba vetettem bele magam és végre olyan  betűtípus, amilyenre szerettem volna, de sajna a Blogger betűkészlete eredetileg nem tartalmazta. Na de ennek vége, immáron végre sikerült, s a menüsorban is olyan a betűtípus, ami nagyon tetszik :) Csak egy kis időt kellett rászánnom (no meg biztonsági mentést, ha valami nem úgy sikerülne, ahogy azt elterveztem). 
A múlt heti PP-ben volt egy gyönyörűséges manikűr, aminél azt mondtam, hogy még nincs ilyen sötétkék lakkom, de ha lesz megcsinálom. Nos, az én drága egyetlen hugicám volt olyan kedves és tegnap meglepett vele, amit itt is nagyon, nagyon köszönök neki, alig várom, hogy elkészítsem :) ♥♥


Lakberendezés


Mindig is szerettem volna a konyhát citromsárgára festeni, hogy olyan legyen, mintha mindig sütne a nap :) még nem tettem le erről a tervemről, de a festés az nem most lesz :) Amúgy sugárzik erről a képről, hogy gyerekek is vannak, a családfő meg imádja a halakat? :D

Cukiság


Mindig is imádtam a pingvineket, ma sincs ez másképp :) Régen még Pingu is volt a becenevem a kedvenc gyurmafigurám után :) 

DIY


Az unalmas szemeteskosárból is lehet egyedit alkotni, nem kell más hozzá, csak egy kötél (vagy ha van türelmük, lehet vékonyabbal is), körbetekerjük és máris olyan szemetesünk van, amilyen nincs másnak :) (kivéve, ha ő is a Pinterestről inspirálódik :D)

Manikűr


Valahonnan ismerős volt nekem ez a kép, és végül le is esett, hogy hol láttam már :) a The very style blog Szandrája készített egy manit, amit ez a kép ihletett :) 

Outfit


Mit mondhatnék. Csíkos, piros, kényelmes...a kedvenc kombinációm :) 

Humor


Nálunk azt gondolhatná Beni, hogy mi is kutyák vagyunk, mert én nem szoktam mondani neki, hogy bébim, babám, gyerekem, stb., hanem mi vagyunk az anyja és apja :D 

Desszert


Ez is egy morzsasüti. Imádom, na :) 

Frizura


Az egyszerű lófarkat is fel lehet dobni egy ilyen fonattal :) 

Étel


Most csak egy egyszerű (de annál finomabb) szendvics. 

Nektek mi a kedvenc számotok? Szokott szerencsét hozni?

2 megjegyzés:

  1. Vinném a szendvicset, a frizura is szuper! A konyha is nagyon tetszik, bár én most már fehéret szeretnék, mert van a fejemben egy kép arról, milyennek is kell lennie egyszer. Napsütés meg így is van, szerencsére :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekünk most fehér a konyha, de minden vágyam a sárga :) Szerintem tök vidáman indulna egy borult nap is, ha belépek a konyhába elkészíteni a reggelit :)

      Törlés