Pinterest Péntek #49

Orbán Szilvi | március 14, 2014
Nem akarom elhinni, hogy ennek a csodálatos tavaszi időjárásnak holnap vége szakad (állítólag). Pedig olyan jó már végre megszabadulni a téli kabáttól (még akkor is, ha gyönyörűen ápol és eltakar), a sapkától (még akkor is, ha innentől kezdve szinte minden nap vasalhatom a hajam, hogy normális fejem legyen) és a csizmától. Végre a kutyasétáltatások is sokkal kellemesebbek, másabb ragyogó napsütésben sétálni, mint szakadó esőben vagy hóban (igaz annak is megvan a varázsa). Én ezt már nem akarom. Meleget, napsütést, tavaszi illatokat szeretnék. Még az ember kedve is sokkal jobb, teljesen más szemmel látjuk a világot :) De azért remélem nem tart majd sokáig a rossz idő és hamar átadhatjuk magunkat ismét a tavasznak :) 

Mivel péntek van, így ismét itt az ideje egy közös pinterestezésne. Teljesen addiktív ez az oldal, van, hogy eltelik 2-3 óra is a képekben való gyönyörködés közben, annyira bele tudunk feledkezni a dolgokba :) Pláne, ha valami nagyon inspiráló dolgot találok és utána csak az jár a fejemben, hogy hogyan is tudnám azt megvalósítani.


Lakberendezés


Azt hiszem alaposan meglepődnének a vendégek, ha egy bicajjal találnák szembe magukat a fürdőben, de nekem tetszik, igazán egyedi megoldás :) 

Cukiság


Azok a fülek *.*

DIY


Párna párnákból

Manikűr


Scrabble-körmök, nagyon elmés :))

Outfit


Igazi friss, tavaszi outfit

Humor


:D :D Mintha csak magamat látnám :) Ha választani lehetne, hogy mibe szeretnék belehalni, akkor a csokiba fulladást választanám :D

Desszert


Most csak egy egyszerű csokis keksz... :) 

Frizura


Egyszerű, de mégis elegáns...

Étel


Tészta, tészta és tészta :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése