VKP csoport a Facebookon :)

Orbán Szilvi | május 08, 2014

Hirtelen ötlettől vezérelve létrehoztam egy csoportot a Facebookon, amihez azok csatlakozhatnak, akik részt vesznek a kéthetente jelentkező VKP-ban :) Így sokkal könnyebben és egyszerűbben kommunikálhatunk egymással, úgyis mindenki (gondolom legalábbis) jelen van a közösségi oldalon, vagy legalábbis oda többször bekukkant, mint a postafiókjába ;) 

Mindig oda fogom kiírni a leendő témát, ott lesz emlékeztető is, illetve ott tudtok jelezni, ha esetleg nem tudtok bejegyzést írni. A csoport zárt, így csak meghívás után lehet tag valaki, így ha szeretnél csatlakozni, akkor jelezd és email címed megadása után (illetve ha beleegyezel, akkor csak az engedélyedet add meg, mert az email címed már megvan) hozzáadlak a csoporthoz. Az oda beírt üzeneteket, képeket, stb. csak a tagok láthatják. Hogy könnyebben felismerjük egymást, csatlakozás után kérlek írd meg, hogy mi a blogod neve :)

A biztonság kedvéért emailben is elküldöm a témát és az emlékeztetőt :) 

Remélem minél többen csatlakoztok majd és még jobban összekovácsolódunk :) 

Kép innen.

2 megjegyzés:

  1. vajh' netfüggő vagyok-e, hogy kitetted a posztot és 1 perccel később, már kértem, hogy csatlakozhassak? :D Mondjátok, hogy ez teljesen normális :D

    VálaszTörlés