Pinterest Péntek #60

Orbán Szilvi | június 13, 2014
Milyen szép kerek szám ez a hatvanas :) Mint azt észrevettétek, egy kicsit megcsappantak a bejegyzések a blogon, ennek az az oka, hogy egy kicsit (na jó, nagyon) belemerültem a blog csinosítgatásába, fejlesztésébe, hogy még jobban átláthatóbb és egy kicsit szebb legyen a végeredmény. Lassan kódokkal fekszek és kelek, az éjjel pedig arra eszméltem, hogy megszólaltam: MIÉRT NEM MŰKÖDIK EZ A NYAVALYÁS KÓD???!!! - Ez már a vég, szerintem :D Először kész sablonokat kerestem, de egy sem volt olyan, amire azt mondtam volna, hogy na ez szuper, legyen. Így inkább visszatértem az alapokhoz és úgy döntöttem, hogy felépítem én a saját sablonomat :) No nem az egészet én kódolom, hanem az egyszerű sablont szabom személyre :) Ti pedig azért nem vesztek ebből észre semmit sem, mert egy másik blogot hoztam erre a célra létre, hogy azon gyakorolhassak, hogy ha majd készen lesz, csak fel kelljen töltenem a kész sablont. Remélem tetszeni fog mindenkinek a végeredmény, s utána újult erővel a bejegyzések írására koncentrálhatok :) Nem tudom, hogy mikor leszek készen, ez nem egy egynapos munka :/ 
De a fix rovatokat nem hanyagolom el, így hozom is az e heti pinterest adagot, mert azért erre is volt egy kis időm :)


Lakberendezés


Akinek nagy a konyhapultja (az enyém nem az...) egy szép - és persze felesleges - tortatálon is összegyűjtheti a mosogatáshoz szükséges kellékeket. Még szebb a végeredmény, ha a mosogatószert áttöltjük valamilyen szép üvegbe :)

Cukiság


Jaaaaaj annyira cukik a sünik, annyira szeretem őket :) ez a süni pedig űbercuki ebben a sapiban :D 

DIY


Bambusz alátétből készíthetünk ecsettartót :) 

Manikűr


Hajóra tengerész! :D

Outfit


Laza...mostanában bejön ez a stílus is. 

Humor


A tipikusan "Minden rosszban van valami jó!" esete.... :D

Desszert


Nyammi, imádom ezeket a poharas desszerteket, nem tudom Ti hogy vagytok vele? :)

Frizura


Nyáron ez az ideális, csak legyen, aki befonja :D

Étel


Ti is észrevettétek, hogy megszaporodtak a PP-ben az egytálételek :D Recept ITT van, ha esetleg valaki elszeretné készíteni :) 

Van köztük olyan, ami tetszik? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése