Csini & cuki köténykék a konyhába

Orbán Szilvi | szeptember 03, 2014
Ha én egyszer főzni vagy sütni kezdek, az biztos, hogy nagy lesz a felfordulás a konyhában. Meglátszik a konyhapulton, az asztalon, a padlón, de főleg a ruhámon, mert vagy leöntöm magam valamivel, vagy a kézimixer csap le, vagy pedig elfeledkezem magamról és a ruhámba törlöm a -jobb esetben csak lisztes - kezem. Hiába láttam azt otthon, hogy anya mindig kötényt viselt, s hiába varrt nekem is egyet, mégis mindig elfelejtem felvenni. Szegénykém ott lóg az akasztón és várja, hogy egyszer majdcsak az eszembe jut és felveszem mielőtt sütni kezdek. Bocsi anya! :) 
De ezzel most vége, elhatároztam, hogy ha ezentúl fakanalat ragadok, felveszem még akkor is, ha 5 percig tart a művelet. Már csak azért is, mert kedves számomra ez a kötény, hiszen anya készítette, plusz kaptam mellé még 2 edényfogót is :)  

S miért jutott mindez eszembe? Épp a Pinteresten nézelődtem és megakadt a szemem néhány cuki kötényen, amikbe egyből beleszerettem és ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok (még) varrni. Legalábbis nem tartom magam elég ügyesnek, hogy ilyeneket varrjak :D Összeválogattam néhányat, amik nagyon megtetszettek, s ezeket most meg is mutatom nektek :) 


Hát most mondjátok meg, nem cukik? Igaz nem lenne szívem összekoszolni, de bennük még én is csinosnak és mesterszakácsnak érezném magam, mint a régmúlt idők amerikai háziasszonyai. Ők mindig csinosak, szépek voltak az ilyen kötényekben :) A köténykéket itt találjátok, s akár meg is rendelhetitek őket :)
 
 Nektek melyik tetszik? Szoktatok kötényt hordani a konyhában?

2 megjegyzés:

  1. Jobbról a másodikba beleszerettem.Ebben még kedvem is lenne főzni a legfárasztóbb napon is.:)

    VálaszTörlés