Újra a blogon: Motiváló Hétfő

Orbán Szilvi | szeptember 01, 2014
Új évszak, új kihívások, új fogadalmak. Tavaly indítottam egy sorozatot, amiben motiváló idézeteket osztok meg veletek, pár részt élt meg, utána sajnos abba maradt. Most úgy gondoltam, hogy ismét életre keltem, hiszen korábban szerettétek - vagy legalábbis sokszor szerepelt a 7 kedvencei előkelő helyein :) Akkoriban úgy terveztem, hogy minden idézet mellé fűzök valami "elmés" gondolatot, de van, hogy az idézet mindent elmond helyettem, így nem ígérem, hogy tartani fogom magam a tervhez :P :) A rovat lényege, hogy egy kis inspirációt, motivációt vigyen az életünkbe, hátha így könnyebb lesz átvészelni a hétfőket ;) 


Nem is találhattam volna jobban ideillőbb és találóbb idézetet erre a napra :) Vannak, akik most kezdik el az egyetemet/főiskolát, költöznek el egy teljesen más országba :) Néha szükség van hatalmas lépéseket megtenni, kilépni a komfortzónánkból, s bár nagyon félünk, de miután megtettük, már nem is tűnik annyira félelmetesnek.

A mai mottó és még több inspiráló idézet az Idézetek és motiváló plakátok c. pinterest táblámon.  

4 megjegyzés:

  1. Ez jó ötlet :) Tetszik az új dizájn, évszak szerint változó lesz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen, úgy tervezem, már korábban is volt ehhez hasonló fejléc, most visszatérek hozzá :)

      Törlés
  2. Már egy ideje követem a blogodat (nem tudom, hogy kommentáltam e már, ha nem akkor szia :D), én nagyon örülök ennek az új rovatnak, jól fog jönni hétfőnként ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik ez a rovat, igyekszem most nem abbahagyni :)

      Törlés