Adventi "koszorú" 2014

Orbán Szilvi | november 26, 2014

Az idei év sem múlhat el saját adventi koszorú nélkül :) Igaz, hogy most már elég szépet lehet kapni az üzletekben is, de nekem még mindig sokkal jobban tetszenek a saját kezünkkel készített koszorúk, díszek.
Már tavaly sem a hagyományokat követtem, mentem a saját fejem után, s ez most sem volt másként. Az ötlet részben az internetről jött - a Pinterest csodás világa, ugye -, de még talán tavaly láttam ilyen megoldást, ebben az évben még csak most kezdtem el nézelődni. Most is csak a bloggal kapcsolatban, hogy inspirációt gyűjtsek nektek ;)

Már tegnap készen voltam vele - kb. 10 perc alatt, ebből 5 volt a hungarocell keresés -, de egyszerűen olyan rosszak voltak a fények, hogy lehetetlen volt normális képeket csinálni. Na nem mintha ma jobb lenne, de alakult egy kicsit :) 



Gondolom mindenkinek ismerős az edény, igen ez egy kalácssütő kis tepsi, tavaly vettük, ebben sült a Stollen :) Most nem tartok rá igényt, így ezt szántam a "koszorú alapjának", hungarocellt tettem bele, hogy a gyertyákat legyen mibe beletűzni. 
 

Meglepően egyszerű volt a gyertyák aljába beletűzni a tüskét, nem volt szükség melegítésre, gyorsan és egyszerűen bele tudtam operálni, ami ritkaságszámba megy. A gyertyák a Lidlből vannak, azt hisze az utolsó ilyet hoztuk el az üzletből. Úgy mentünk be, hogy fogalmam sem volt még a koncepcióról, sőt, egyáltalán nem is gyertyáért mentünk be :D 

A gyertyák köré mohát - vagy mű moha, nem is tudom mi ez pontosan, tavaly vettük a KIK-ben - szórtam, gondosan eltakarva a hungarocellt, majd 3 fahéjrudat összekötöztem pékzsineggel és még 3 textilcsillag is felkerült dekorációként. 


Nekem az idei tetszik a legjobban, szerintem egész kis mutatós darab lett :)) 

Nektek készen van már? Van elképzelésetek róla, hogy milyen lesz? :)

8 megjegyzés:

  1. Elképzelés van, kopogtatót is kell gyártanom még. Az alapanyagokat beszereztem már, így csak az ihletet várom, hogy osszerakjam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kopogtatót már nem csinálok, tavaly vagy tavaly előtt vettünk a Tescóban egy aranyos kis díszt, azóta az van kiakasztva az ajtóra :) Még nem vagy elkésve, vasárnapig még van idő ;) Ahogy ismerlek, biztos nagyon szép lesz ;)

      Törlés
  2. Nekem egyébbként nagyon tetszik a tiéd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, gyorsan és hirtelen jött az ihlet :D

      Törlés
  3. Nagyon tetszik, igazán aranyos lett! *-* :3

    VálaszTörlés