{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Karácsonyi kívánság

Orbán Szilvi | december 17, 2014

Szia! Ha először jársz itt és nem tudod, mi is ez a Vigyázz! Kész! Posztolj! dolog, itt olvashatsz bővebben róla. Ha esetleg kedvet kaptál és szeretnél Te is csatlakozni, írj egy e-mailt az eletespillecukor@gmail.com címre és válaszban elküldöm a következő témát, amibe már be is tudsz kapcsolódni :) A megadott téma maradjon TITOK az olvasók számára! :) Az eddigi VKP bejegyzéseit itt olvashatod el :)   

Gyakorlatilag ez egy last minute levél a Jézuskának/Télapónak (kinél mi van) azokról az ajándékokról, amiknek nagyon örülnénk, ha ott csücsülnének a fa alatt :) Mivel már pontosan csak egy hét van karácsonyig, úgy gondoltam, hogy összekötöm a kettőt és nem az előre összeírt témákból sorsolok, hanem most egy kicsit karácsonyi témában írunk. Hátha valakinek a Jézuskája még tanácstalan, még van egy hete beszerezni őket ;) Persze nemcsak tárgyi kívánságokat lehet kérni, hiszen sokan vannak, akiknek valamelyik családtagja, házikedvence már nem ünnepelhet velük, így nekik talán ők jelentenék a legnagyobb ajándékot :(

Az én listámon csupa olyan dolog szerepel, aminek nagyon örülnék, vannak olyanok, amiket már nagyon szeretnék kipróbálni, de még sosem volt rá alkalmam (mert anyagilag nem tehetem meg, bár szerintem amúgy is túl vannak árazva...). De még mielőtt az én Jézuskám elkeseredne, mert ezekre nem gondolt, én bárminek nagyon és szívből tudok örülni ;) Sok ajándék ismerős lehet azoknak, akik olvasnak és látták az ajándékötletes bejegyzéseket, hiszen azok jobbára az én ízlésemet tükrözték, így sok mindent felhasználtam belőlük :D 


Bár nem nagyon szoktam olvasni, de azért néhány könyv mindig felkelti az érdeklődésemet :) Bármennyire is szeretem a színes-szagos szakácskönyveket, amikben szép képek vannak, de ugyanakkor könnyen be lehet szerezni a hozzávalókat, még egy ilyen könyvem sincs :/ A tévében nagyon szerettem nézni Jamie Oliver 15 perces kaják című műsorát, az ember nem is gondolná, hogy ennyi idő alatt mennyi szuper fogást és ízletes ételt el lehet készíteni. Rendesen csorgott a nyálam a műsor alatt, így nem kérdés, hogy kedvencem lenne eme könyv :D Szeretem az életrajzi regényeket is, Meryl Streep mellett nagy kedvencem Diane Keaton is (a Minden végzet nehéz c. filmben zseniális :)), biztos nagyon jó lehet az Elég volt a bújócskából c. könyve, de Radnóti özvegyének, a Napló könyvét is elolvasnám :) Papp Diána könyvei pedig elvarázsoltak, olyan jó lenne, ha végre teljes lenne a gyűjteményem, már csak a Szerdán habcsók és a Kerek perec hiányzik :) Mostanában mindenki sütipecsét-lázban ég, én is nagyon szeretném már végre kipróbálni, jó akcók voltak mostanában az üzletekben, de vagy ilyeneket veszek, vagy hazautazunk. Nem kérdés, hogy melyiket választottam inkább :)) Majd egyszer nekem is lesznek ilyenek :) Szegény sapkácskám már nagyon ki van nyúlva és a szél is átsüvít rajta, így nagyon jó lenne, egy ilyen meleg sapi, természetesen szettben (sapka, sál, kesztyű) - adjunk már a részletekre is :D Mióta elkezdtem blogokat olvasni, gyakorlatilag azóta csorgatom a nyálamat a Lush, az Yves Rocher és a TBS termékeire, holott eddig egyáltalán  nem is tudtam, hogy léteznek... Kicsit túlárazottnak tartom őket, de lehet csak azért, mert nem próbáltam még. Mivel már betöltöttem a 30-at, ideje lekezdenem jobban odafigyelni az arcomra és elkezdeni megelőzni vagy legalábbis késleltetni a ráncokat(koncentrálva a szem környékére), Viánál láttam ezt a TBS szemkörnyékápolót, s szimpatikus lett, kíváncsi vagyok, hogy mit tud. A YC-lel pedig djkaty fertőzött meg, hála a lelkes, ám ugyanakkor hasznos videóinak :P :D És hát természetesen a díszpárna sem maradhat ki, noha ezekből is mindig készlethiány van itthon, pedig egy-egy ilyen vidám mintás párna rendkívül feldobja az adott helyiséget :))

Hát ez volt az én last minute kívánságlistám, bár nagyon is tisztában vagyok vele, hogy ezek közül idén egyik sem lesz az enyém :) Nem baj, majd jövőre :D A többiek karácsonyi kívánságát az alábbi linkeken tudjátok elolvasni :) 


Ti ezek közül mit fogadnátok el karácsonyra? Mik a kedvencetek ezektől a márkáktól?

9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. úgy látom sok mindenben egyezik a listánk! /bár én felét sem írtam le, feledékeny vagyok :( / A TBS karácsonyi szortimentjével már egy ideje szemezek, Lushból pedig sosem elég! Sajnos Gyarmati Fanni naplója nagyon drága, de remélem a Jézuska meghallja kívánságaim :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is alaposan felárazták a Naplót, és azért "Oliver Úr" könyve sem olcsó :/ Mondjuk az egész listán drága ajándékok vannak "A karácsony ne az értékekről szóljon...muhahah".

      Törlés
  3. A listád teljes egészében elfogadnám:D

    VálaszTörlés
  4. Én nem tudom mit pattogol mikor kaptatok egy 23 000 forintos konci jegyet :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :P Amúgy egy kicsit tévedtél, nem kerültek annyiba, 8990 Ft volt darabja :P Még a futárszolgálattal sem került annyiba :) De amúgy sem pattogok, hiszen írtam, hogy úgysem kapom meg őket ajándékba, amit egyáltalán nem bánok, nem is az volt ennek a bejegyzésnek a lényege... :P

      Törlés
  5. Jaj de jó szívni a véred! :P

    VálaszTörlés
  6. Tetszik a listád a Papp Dóra könyvekre én is régóta pályázok, de még nem kaptam meg senkitől, a yves rocher tusfürdők és termékei meg kiválóak, nem csodálom hogy te is szereted :)

    VálaszTörlés