Napzárta #11

Orbán Szilvi | január 20, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Milyen könyvet olvasol most?

Karácsonyra megkaptam Demény könyvét, s mivel alaposan beosztom, hogy ne olyan gyorsan érjek a végére, még most is azt olvasom :) Szigorúan csak fejezetenként haladok benne, és csak pár naponta :D Eddig ez az egyetlen könyv, amit sikerül "beosztani", eddig minden könyvemet nagyon hamar elolvastam :) 

Ti mit olvastok? 

22 megjegyzés:

  1. Én még mindig ugyanazokat, amiket a könyves bejegyzésnél leírtam - Cameron Diaztól a Body Book, Rowlingtól a Kakukkszó és Caitlin Morantól a Hogyan legyünk tökös csajok. Általában kettőt olvasok egyszerre, egyet kindlin, egyet igaziból, de most becsúszott még egy. Én nem szoktam könyvet beosztani soha, külön öröm, ha olyan jó, hogy nem tudom letenni. És amúgy se fogok soha a végére érni a várólistámnak, így minél gyorsabban haladok, annál jobb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a csokikkal is így vagyok, beosztom, hogy minél tovább tartson :) Ha pedig nem tetszik egy könyv, azt onnan lehet tudni, hogy csak porosodik a polcon :D

      Törlés
  2. Legfőképp a vizsgáimhoz szükséges könyveket, kb. 30 könyv :D
    Egyébként jó lenne már végigolvasni Bombera Krisztina - Felhő karcolat, és Kurt Tepperwein - Az élet mint mestermű c. könyvét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer biztos sikerül őket elolvasni, hiszen a vizsgák sem tartanak örökké ;)

      Törlés
  3. Nagyon nem haladok vele sajnos, de D. Tóth Krisztától a Jöttem, hadd lássalak címűt kezdtem el nemrég.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal én is szemezek, egyelőre nem tudom, hogy felkerüljön-e a listámra :)

      Törlés
  4. Jelenleg Kádár Edit: Alaktan és szófajtan című klasszikusát bújom és alig bírok betelni vele! Szerencse, hogy csak 300 oldal és csak holnap vizsgázom belőle :p :/ Egyébként A könyvtolvajt szeretném újraolvasni - végre igazi könyvből!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyiszor írtam már hozzászólásban, de most is: kitartást hozzá :D

      Törlés
  5. Jelenleg nem olvasok, de ott a polcon a Jézuska ajándéka :D Cecelia Ahern: A szerelem kézikönyve :) Hamarosan nekilátok. A magyar-angol, angol-magyar szótárat pedig elég sokszor forgatom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok sikert az angolozáshoz ;) nekem is jó lenne elővenni, bár én inkább a Duolingo-t veszem elő ilyenkor :D

      Törlés
  6. Jelenleg Oscar Wildetól a Doran Gray arcképét(a felénél tartok) és Elizabeth Richardstól A sötétség városát olvasom. De méteres listám van :)

    VálaszTörlés
  7. Én is Deményt olvasom : ))) engem a vizsgàk szakítottak fèlbe, de február elején be is fejezem majd : )))

    VálaszTörlés
  8. Nobokov:Lolita...egy kis orosz irodalom. De egy halom könyv várja még, hogy elolvassam.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *Nabokov - telefonról írok...bocsi :)

      Törlés
    2. Ha ez az a könyv, amiből film is készült Jeremy Iron szereplésével, akkor az jó könyv :)

      Törlés
  9. Jó kis ötlet! (:
    Én most Tim Severintől a Viking sorozat második kötetét olvasom, a Vérszerződést- de egy ideje nem haladok vele. Meg néha -hangulattól függően- előveszek mást is és így van sok könyvem meg kezdve :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha több könyvem lenne, lehet én is így lennék :D

      Törlés
  10. Jack London- A vadon szava,emlekszem mikor kicsi voltam neki alltam csak akkor nem kotot le,kivancsi vagyok most mi lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem olvastam :) majd írd meg, hogy milyen :)

      Törlés
  11. Egy nap késéssel bár... :)
    Suzanne Collins: The Hunger Games - Mockingjay :)

    VálaszTörlés