Napzárta #38

Orbán Szilvi | február 16, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Tusolás vagy kádfürdő?

Jobban megterheli a családi költségvetést a kádfürdő, ha minden nap elmerülünk a habokban, éppen ezért tusolunk, s csak nagyon ritkán veszünk kádfürdőt :) Ha már kádfürdő, akkor én nyakig szeretek elmerülni, nem szeretem, ha pl. csak a hasamig ér a víz, olyankor mindig fázok, sokkal jobb, ha teljesen bemerülhetek a vízbe :) 

Ti melyiket részesítitek előnyben?

18 megjegyzés:

  1. Nincs kádunk, szóval egyértelmű... :)

    VálaszTörlés
  2. Mi is takarékosság miatt zuhany. :)
    Így vagyok a kádban ázással mint te, hogy akkor nyakig :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Úgy az igazi, ha már lúd, legyen kövér :D

      Törlés
  3. Ölni tudnék egy fürdőkádért. Szóval zuhanyzom, de nagyon nagyon hiányzik a kádfürdő. Ha nem is napi szinten, de heti egyszer szívesen elmerülnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én áldom az eget, hogy van mindkettő :) Otthon is van, nekem már ez a természetes. Ha csak kád lenne, akkor nagyon hiányozna a zuhany :)

      Törlés
  4. Zuhany, mert egészségesebb, és nincs mindig időm arra, hogy több időt töltsek fürdéssel :( De heti egyszer megvan a kádban fürdőzés, és imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokkal gyorsabb és víztakarékosabb a zuhany, de néha tényleg jól esik ejtőzni egy kicsit a kádban :) A panel kádnak pedig van még egy előnye (legalábbis nálunk), hogy a fűtőcső alatta fut és már eleve jó meleg a kád, mikor belépünk, nem kell kapkodnunk a lábunkat, mert hideg :D

      Törlés
  5. Télen mindenképp a fürdőzés, ha nem is naponta, de hetente többször. Viszont tavasztól a zuhanyzás felváltja. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szeretem, amikor egy hideg nap után beállok a zuhany alá és érzem, ahogy végigfut a meleg a lábamtól a fejem búbjáig :)

      Törlés
  6. Tusolás egyelőre, mert kicsi a kádunk, de remélhetőleg hamarosan én is tudok nagy, habos fürdőket venni ^^

    VálaszTörlés
  7. A múltkor megnéztem, mennyi víz fogy, ha tusolok. Kb. ugyanannyi, mintha fürdőznék, szóval tökmindegy. :D De amúgy heti egyszer áztatom magam, egyébként tusolok.

    VálaszTörlés
  8. Én utálok zuhanyozni, szóval mindennap kádban fürdök, gyakorlatilag ugyanannyi víz fogy, de sokkal jobb és kellemesebb.

    VálaszTörlés
  9. zuhany. nem szeretek fürödni. részben azért mert nem panelban lakunk, nem mennek fűtéscsövek a kád alatt, így kb. hiába forrót engedek a teteje már lehül rögtön. részben pedig azért mert utána mindig koszosnak érzem magam, mintha nem mostam volna le a testem rendesen : D

    VálaszTörlés
  10. Pont ma engedtem tele a kádat :D Egyébként vagy forró, erősen masszírozó zuhany, vagy illatos és tápláló kádfürdő. Sajnos utóbbi nagyon szárítja a bőröm meg időm sincs nagyon rá, szóval hanyagolom.

    VálaszTörlés
  11. Kádfürdő, amúgy tusolunk mert olcsóbb. :D De a fürdőzésnél nincs jobb <3

    VálaszTörlés
  12. Fürdés ^^ Szerintem nincs is annál jobb mikor egy nehéz nap után lehuppan az ember egy kád habfürdőbe (: Mint a filmekben *-*

    VálaszTörlés