Napzárta #67

Orbán Szilvi | március 17, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Ma kinek nyújtottál segítséget?

Hááát, ma csak annyit tudtam segíteni, hogy megfogtam az ajtót az egyik szomszédnak, hogy ne csukódjon be, míg ő odaér. Nem nagy segítség, de ő nagyon hálás volt, mert így legalább nem kellett előkotornia a kulcsot, mert mindig a táskája legaljáról pecázza ki :) 

8 megjegyzés:

  1. Nem volt termékeny napom ilyen szempontból. Mondjuk az, hogy tesomnak vettem innivalot az segítségnek számít? Szomjas volt és így tudtam segíteni rajta. :) viccet félretéve, ismeritek dr. Bagdy Emoke Pszichofitness-ét? Az 5 alapelve: kacagj, kocogj, lazits, érints, segits! Ajánlom figyelmetekbe! Van könyv és előadás yt- on.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is segítség, hiszen szomjas volt :) Én még nem ismerem, de megnézem :)

      Törlés
  2. Én asszem abban éltem ezt ki ma, hogy két barátnőmmel beszélgettem, ami mindenkinek lelki segítség ilyenkor :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a beszélgetés sokszor nagyon jól esik, sokszor ezzel segítenünk a legtöbbet :)

      Törlés
  3. a barátomnak. : ) úgy döntött jön ő is egyetemre, de ehhez újra kell érettségiznie. úgyhogy előtúrtam a 4 éves matek füzetemet és átnézegettem őket, hogy tudjak majd neki segíteni a hétvégén. tehát ez csak fél segítség volt : D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De akkor is segítettél neki, a félsegítség is segítség ;)

      Törlés