Monday Chit Chat #5

Orbán Szilvi | február 08, 2016

Eltelt egy hónap azóta, hogy egy kicsit átalakítva visszahoztam a Napzártát és a visszajelzésekből, kommentekből azt szűrtem le, hogy örültök neki és aktívan részt vesztek benne, aminek nagyon, de nagyon örülök :) 


19:12 :D Nem titok, hogy a múlt héten megérkezett óráim adták az ihletet az e heti MCC-hez, akik Instagramon követnek már láthattak róla képet, illetve a tegnapi LRTS-ben is megmutattam :) 
Nagyon sokáig nem hordtam karórát, mert mindig úgy gondoltam, hogy az én csuklómon hülyén áll, s valahogy a méretet sem sikerült mindig eltalálni. Viszonylag normális körfogatú a csuklóm, de valahogy mindig kis átmérőjű órákat választottam, s így nem érvényesültek annyira. Ebayről már több órát is rendeltem, de amikor megláttam Oh my brush Viki egyik kívánságlistáján ezt a két gyönyörűséget, azonnal tudtam, hogy kellenek nekem. Január 29-ig kellett volna megérkezniük, de csak a múlt hét elején kaptam őket kézhez. Amikor kibontottam a csomagot, egyből beléjük szerettem, egyszerűen tökéletesek *.* Remélem sokáig kitartanak majd, mert eddig ebayes órám sem bírta sokáig (volt, ami megállt, s volt, aminek a szíja adta meg magát). 
Sajnos a munkahelyen nem lehet órát viselni (illetve lehet, de mivel ezeknek nagy az óralapja, nem tudom a kesztyűt ráhúzni teljesen), így a mobilomat veszem elő, ha az időre vagyok kíváncsi, de amikor tehetem, akkor a karórákat használom. 

Ti mit használtok? Órát? Mobilt? Vagy mindkettőt? Szoktatok ebayről rendelni?

8 megjegyzés:

  1. Két órát rendeltem ebayről. Az egyikből ki kellett vetetnem pár láncszemet, másiknak sima műbőr szíja van. Másfél éve működnek és semmi bajok nincs. Elem csere már volt egyszer volt.
    Sokszor én is a mobilomon nézem meg az időt, de az órákat is már annyira megszoktam, hogy nem megyek ki itthonról nélkülük :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem merek olyan órát rendelni, aminek "szemes" a szíja, meg őszintén szólva nem is tetszenek annyira :) Reménykedem benne, hogy ezeknek a szíja jól bírja majd, mert annyira jó a színe mindkettőnek, nem is tudom, hogy lehetne-e rendelni valahonnan ugyan olyanokat :)

      Törlés
  2. Még tavaly nyáron rendeltem ebayről egy egyszerű kis órácskát, szerettem használni, mert gyorsabb mint előkaparni a telefont. :)
    Így a 10 réteg + kabát mellett nekem kényelmetlen, mert beakad, nyom, igazgatni kell, szóval ha visszatér a jó idő, újra előveszem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj ezt a kabátos, pulcsis problémát én is ismerem, alig várom, hogy jobb idő legyen, és akkor orrba-szájba hordhatom őket, anélkül, hogy azon aggódék, hogy mibe akad bele és mikor szakad el a szíja... :)

      Törlés
  3. Én telefonos időmérő vagyok az idők kezdete óta. Az vicces, hogy van egy nagyon csinos, amolyan ékszerórám, amit felveszek, ha elegánsabb szettbe bújok, de amúgy nem működik, csak szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sokszor hiányzott az óra a csuklómról, s vannak olyan helyzetek, hogy nem lehet az embernél a mobil, de jó lenne tudni, hogy mennyi az idő :) De többnyire én is mobilon sasolom az időt, hiszen a munkahelyemen sem lehet rajtam óra (illeve lehetne, ha nem ilyen nagy óralapja lenne... :D).

      Törlés
  4. Köszönöm az említést <3 :)
    Az utolsó kérdésre válaszolnom sem kell :D Ebay-mániám már vagy 10 éve tart :D
    Nem mindig viselek órát, így nekem is marad a mobil egyébként :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez csak természetes, mindig figyelemmel kísérem az ebayes posztjaidat, elég sok dolog várakozik most is a kívánságlistámon :) a világ összes pénze nem lenne elég, ha az ember egyszer megismerkedik az ebay világával :D

      Törlés