Monday Chit Chat #6

Orbán Szilvi | február 22, 2016
 

Munka mellett sajna nem jut annyi időm olvasásra, mint azt szeretném, de ha mégis akad egy kis időm, akkor Diane Keaton könyvét olvasom, lassan a végére érek és jöhet a második része is :) De a Bloglovinra minden nap felnézek és ha új poszt van a kedvenc blogjaimon, akkor azokat mindig elolvasom :) 

És ti?

7 megjegyzés:

  1. Kovács Eszter: Let's kifli! c. könyvét. Hangulatos, és mivel befejeztem, tervezek ajánlót is írni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ő kívánságlistás nálam, kíváncsian várom az ajánlót róla :)

      Törlés
  2. Gyógyszeradagolási útmutató számít? Mostanában e körül forog az életünk, pedig jó lenne egy jó könyvvel kikapcsolódni, de épp nem olvasok semmit és türelmem sincs válogatni a közeli könyvtárban. Persze blogposztokat is olvasgatok meg híreket, de ma eddig főleg egészségügyi dolgokat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, számít :) Sajnálom, hogy csak ilyeneket tudsz most olvasni, de minden jóra fordul ;)

      Törlés
  3. Kedves Szilvi!
    Átnéztem a Hasznosságok kategóriád alatti bejegyzéseid - én most ezt olvastam - mert nekem most mindennél fontosabb lenne a lenyíló menüsor készítése. Megtaláltam erről egy bejegyzést 2014. augusztus 20-án és a másik pedig 2014. március 5. Teljesen még nem olvastam, ezért kérdezem, hogy ez a két bejegyzésed ebben a témában teljesen egyforma vagy különböző vagy mind a kettő kell ahhoz, hogy a leírást követve elkészíthessem? Te melyik leírás szerint készítetted a blogod fejléce alatti lenyíló menüt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az augusztusi poszt a márciusi frissítése, ugyanis időközben az oldal, ahonnan le lehet tölteni az összeállított menüsort, fizetős lett, így frissítenem kellett. Az augusztusi a frissebb, az enyém is az alapján készült, csak azóta alakítottam a kódokon, hogy ilyen legyen, mint most :) De a bejegyzésben beszíneztem azokat a részeket a kódban, amiket a személyre szabásnál meg lehet változtatni :)

      Törlés
    2. Szilvi! Köszönöm a válaszod, majd megpróbálom a leírtak alapján készíteni, és remélem, hogy segítesz ha valamit nem értek. Köszönöm előre is.

      Törlés