Új kedvencek a fürdőkád széléről | AVON csokis szeder & édes vanília habfürdők

Orbán Szilvi | december 28, 2016

Khm, azt hiszem egy újabb függőség ütötte fel a fejét nálam, amit nem szívesen vallok be, de mivel most két új kedvencemről is írni szeretnék, így veszek egy nagy levegőt és mégis bevallom: megszállottan gyűjtöm a habfürdőket és a tusfürdőket... Huh, kimondtam végre azt, ami talán eddig is nyílvánvaló volt, és amit a kád szélén katonás rendben felsorakozó 10(!!!) darab flakon is bizonyít. Nem tehetek róla, szeretek minden újdonságot kipróbálni, nem szoktam leragadni egy illatnál/típusnál sem, ennek pedig az a hátulütője, hogy hiába van még az épp használatos tusfürdőből, ha meglátok egy cuki, illatos csodát, nem is gondolkozok rajta, hogy megvegyem-e.

Amikor megtudtam, hogy mik lesznek a hónap újdonságai az AVON háza táján, nem volt kérdés, hogy ez a két édes gömb is nálam landoljon, ugyanis sem a csomagolásnak, sem a csokinak, sem pedig a vaníliának nem tudok ellenállni.
Pontosan karácsony előtt, 23-án érkezett meg a csomag, amiben lapultak, s aznap este már ki is próbáltam a csokis szeder illatú kis cukiságot, hétvégén pedig már az édes vaníliát is felavattam :) Mondhatnátok, hogy ilyen hamar nem lehet új kedvence valakinek, de higgyétek el, igen, lehet. Szagoljátok meg ti is és elhiszitek ;)

Már a télapós és a rénszarvasos habfürdők is cukik voltak, de ezek a flakonok annyira aranyosak, hogy ha lehetne, felaggatnám őket a karácsonyfára a többi dísz mellé, hiszen méretüket tekintve pont akkorák, mint a legnagyobb gömbjeink. 

Talán tanultak az előzőekből, ugyanis kihagyták a műanyag szűkítőt, így nem kell megszenvednünk minden egyes cseppért, könnyen adagolható, úgyhogy még egy plusz pont. 



A csokis szedernek az illata hasonlít egy mazsolás táblás csokira, a csokit nem, de az illatát nagyon szeretem (van még valaki, aki szereti szagolgatni a csokikat?), így azonnal megszerettem ezt a habfürdőt. A szeder fanyar illata csillapít egy kicsit a csoki töménységén, ketten együtt jó párost alkotnak, külön a szedert nem biztos, hogy szeretném. A színe olyan, mint a vörösbor (mellette a vaníliás pedig olyan, mint a fehérbor, de nem, nem vagyok alkesz... :D), az állaga pedig nem túl folyós, nem túl sűrű, pont jó adagolni. Tusfürdőként használtam eddig (a dolgokat rendeltetésszerűen használni olyan uncsi), szuperül habzik, bár kétségkívül nem ugyanolyan a hab, mintha a kádfürdőbe öntöttem volna.



Az édes vanília illatát nem sikerült még semmi máshoz sem hasonlítanom, egyszerűen mesés. Míg a csokis-szedres társát meg tudnám enni, addig őt illatos parfümként viselném magamon a legszívesebben. Egyáltalán nincs tömény vanília illata, inkább egy lágy, édes vaníliás sütit látok magam előtt, amikor becsukom a szemem és megszagolom. Az állagáról ugyanazt tudom elmondani, mint társáról, igaz mintha egy kicsit folyékonyabb lenne, mint a szedres, de nincs olyan különbség, mint a télapó - rénszarvas páros között.



Ha ti is szeretitek télen ilyen finom illatokkal kényeztetni magatokat, ne hagyjátok ki őket, elég egy szippantás és máris a kedvenceitek közé lopják be magukat (tapasztalatból beszélek, én is így jártam), az illatukkal és a csomagolásukkal egyaránt ;) Megtaláljátok az AVON decemberi katalógusában, de akár online is megrendelhetitek a weboldalukon (itt és itt) keresztül.

2 megjegyzés:

  1. A szedres csokis engem is megvett kilóra, eszméletlen finom, és nincs olyan buta zselés állaga mint a legtöbb Avonos tusinak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon finom, de nekem a vaníliás is nagyon tetszik :)

      Törlés