VKP BLOGMAS | VKP karácsony 2016

Orbán Szilvi | december 21, 2016

Biztos vagyok benne, hogy a tagok közül ezt a témakört várták a legjobban, s ezzel én sem vagyok másképp. Nem azért, mert én is kaptam ajándékot, hanem azért, hogy vajon hogy tetszett a páromnak a meglepi, amit küldtem neki. Ajándékot adni mindig izgalmasabb dolog, kíváncsian várjuk a reakciót, miközben ezek a kérdések cikáznak a fejünkben: Úristen, vajon tetszik neki? Mi lesz, ha utálja? 

Hogy mit szólt Kamilla a meglepihez, elolvashatjátok a blogján, ebben a posztban pedig megmutatom, hogy én mit kaptam a VKP Karácsony ajándékozás alkalmával :) 


Az én angyalkám Enikő volt, az Egy csésze energia című blog tulajdonosa, aki sokakat inspirál a futás iránti szenvedélyével, de blogján rengeteg más téma is megtalálható. Érdemes elolvasni a bemutatkozását, már az teli van energiával, s a mottója... "olyan nincs, hogy nem érsz rá, csak rosszul osztottad be az idődet. :)" - mennyire igaza van, én sajnos rendszeresen szembesülök ezzel a problémával :D

Amikor kisorsolta a gép a párokat és megláttam, hogy ő lett az én angyalkám, nagyon izgatott lettem, hiszen Angliában él, imádja és gyűjti a teákat, így valamennyire volt sejtésem arról, hogy mi fog lapulni a csomagban és nem is tévedtem! :) Nem tudom, hogy Enikő mennyire nézett utána, de nagyon eltalálta a csomagot, hiszen imádom a teákat és a forrócsokikat, odáig meg vissza vagyok tőlük, alig várom, hogy az összeset megkóstolhassam! Nem mellesleg hihetetlenül kreatívan oldotta meg a feladatot, hiszen egyszerűen be is dobhatta volna csak a borítékba ezeket a kincseket, ehelyett azonban minden egyes darabhoz írt egy kis "ajánlót", finoman utalva arra, hogy mikor a legjobb elfogyasztani őket, valamint a cuki vonalak és nyilak is megvettek kilóra, imádom az ilyen illusztrációkat *.* 



A meglepi első része a Teázó nevet viseli, 4 különböző ízű teatasak van felragasztva egy lapra, amik akár az egész napomat is végig kísérhetik egészen az ébredéstől az ágyba bújásig. 

Az első kis tasak - ahogy az ajánlásból kiderül - az ébredést teszi könnyebbé. Nagyon szeretem az Earl Grey teákat, a lila Sir Morton a kedvencem, isteni illata van, biztos vagyok benne, hogy ez is ízleni fog. Nagyon tetszik a csomagolása egyébként az itteni teáknál nem sűrűn (vagy egyáltalán nem) találkozik ilyennel az ember :) 


A második egy zöld tea, ami felfrissít, ha esetleg lankadna a lelkesedésünk a nap folyamán. A mellette található motiváló üzenetet pedig megjegyzem, jól fog jönni, ha rámtör a parázhatnék :D 


A következő kis csomag egy igazi Pukka tea, erről már olvastam korábban és nagyon kíváncsi vagyok rá. A fahéj, a kardamom és a gyömbér igazi pezsdítő kombináció, egy délutáni teázáshoz tökéletes választás lehet. 


Végül, de nem utolsó sorban egy britt klasszikus márka, a Twinings egyik teafilterét választotta ki nekem Enikő, mégpedig Buttermint ízesítésben. Nevével ellentétben nem tartalmaz vajat, de mentát és vaníliát viszont igen, mennyei illata van, biztosan szeretni fogom :) 


Na és akkor most következzen néhány - egészen pontosan 3 - édes kísértés, amikhez csak egy bögre forró tej szükségeltetik. Meg egy puha, meleg takaró. Meg egy meleg zokni. Meg egy jó könyv. Vagy film. Vagy egy szőrös házikedvenc. Vagy mind egyszerre... :D 


A 3 közül egyedül a Cadburyt ismerem, imádom a tejcsokijukat, egy hete pedig hugom vett az itteni British Store-ból egy doboz forrócsoki port, így ez is biztos nagyon finom. De mit is beszélek, biztos vagyok benne, hogy az összes nagyon finom, hiszen, amiben csoki van, az rossz nem lehet, nem igaz? ;)  


Enikő megosztott velem egy tippet is, amit én is csak javasolni tudok, hogy a forrócsokihoz legjobb a forró (habos) tej, vízzel valahogy nekem (sem) az igazi ;) 

Köszönöm Enikő a csomagot, teli találat volt! :* ♡

A többiek bejegyzését az alábbi linkeken találjátok: 



U.i.: Most, hogy lefotóztam őket a blogra, végre használatba is vehetem őket, nyammi *.* 

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy tetszett a kis kreációm. :) Nekem a Galaxy a kedvencem a forrócsokik közül, a teáknál pedig a Pukka. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Cadbury-t és a pirosat (jól éreztem, hogy sós?) már kivégeztem, finomak voltak, van egy olyan érzésem, hogy a Galaxy is hamarosan erre a sorsa jut majd :D Még egyszer köszönöm szépen őket! :*

      Törlés
  2. Uhh szuper ajándék és ötletes, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Szilvi!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszett :) Utólag neked is boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok! :) :*

      Törlés