Avon októberi újdonságok

Orbán Szilvi | október 29, 2017

Az októberi újdonságok közül a legnagyobb reklámja kétségkívűl az Eve Duet parfümnek volt, hiszen a reklámarca nem más, mint Eva Mendez és egyből kétféle illatot kapunk, amit külön-külön, de akár egymással kombinálva is használhatunk. Engem is nagyon érdekelt, hogy mit tudhat, így nem volt kérdés, hogy ő lesz az egyik, amit ki szeretnék próbálni. A körömlakkok, smink termékek most sem mozgattak meg különösebben, így ismét egy tusfürdő, valamint egy arctisztító mellett tettem le a voksomat.



A lila Sensual gyümölcsös illata egy picit erős a számomra, egymagában még nem használtam, a másik illattal kombinálva viszont nagyon kellemes az összhatás. Ugyanakkor az aranyszínű Radiant egyből a kedvencem lett, ehhez szívesen nyúlok bármikor, nem kell hozzá semmilyen különleges alkalom. Míg előbbiben a gyümölcsös, virágos illatok (vadszilva, rózsabors, éjjeli jázmin, vízililiom és pacsuli), addig az utóbbiban a virágos, fás akkordok dominálnak (mandarin, almavilág, jázmin, vízililiom).


Korábban is használtam már ilyen 3 az egyben arctisztítókat és semmi bajom nem volt velük, igaz semmilyen kiemelkedő hatást nem tapasztaltam a használatukkor. Nem szeretek sokat pepecselni az arcápolással, megvannak a kedvenceim, de mindig akad egy-két újdonság, ami felkelti az érdeklődésemet. A Clearskin fehér agyagos lemosó, arcradír és maszk használatával 3 legyet ütök egy csapásra: kíméletesen megtisztítja az arcbőrömet, eltávolítja a szennyeződéseket, majd a benne található szemcséknek köszönhetően egy kis radírozást is beiktathatok (a szemcsék elég erősek, óvatosan a masszírozással), végül pedig ha hagyom magamon megszáradni, akkor maszkként fejti ki hatását. Háromféle hatóanyag segít kezelésbe venni a problémás bőrt, az egyik a fehér agyag (mostanában amúgy is nagyon felkapottnak számítanak az agyagos termékek), a 2%-os szalicilsav és végül a zöldtea. A szem környékét (mint minden arcravaló terméknél) érdemes elkerülni, hiszen egyáltalán nem kellemes, ha a szembe kerül. Az illata kellemes, nem túl tolakodó, igaz eddig nem volt semmi bajom az olyan termékekkel, amik illatanyagot tartalmaznak, de akik érzékenyek ezekre, nem biztos, hogy jó ötlet a használata. < Fun Fact: nem a fattyútermelést, hanem a faggyútermelést segít szabályozni, jót nevettem, amikor ezt megláttam a leírásban :) >


Harmadikként egy tusfürdőt választottam, ami már javában a hidegebb napokra hangolja a lelkünket. Amiben fahéj van, az nálam automatikusan őszi-téli kozmetikumnak számít, ilyenkor előszeretettel nyúlok utánuk, bármivel is kombinálják, a végeredmény biztos szuper illat lesz :) Az AVON vörösáfonyával házasította össze, és hát mit is mondjak... nagyon kellemes lett a végeredmény. A fahéjat én nem is érzem benne, inkább gyümölcsös, rágógumis illata van, amit nagyon szeretek, nagyon jól esik vele tusolni. Az állaga selymes és krémes, a selyemfény - amit már megszokhattunk ezeknél a tusfürdőknél - csak plusz pont. A feladatát ellátja, nekem nem szárítja a bőrömet, irritációt sem tapasztaltam, a bőrön nem sokáig marad meg, amit én bánok egy kicsit, mert jó lenne, ha tovább érződne rajtam ez az illat.

Nektek mik a kedvenceitek most az AVON-nál?

2 megjegyzés:

  1. A tusfürdőről nekem is rögtön a rágógumi illat ugrott be ;), csak sajna nem tudom nagyon értékelni, amikor vörösáfonyás-fahéjjas illatotot várok. Ez volt az első Avon naturals tusfürdőm, az illatán kívül nincs vele bajom, krémes, szépen habzik és nem szárítja a bőrőm. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nincs bajom az illatával, bár ha azt írják, hogy fahéj és vörösáfonya van benne, akkor legalább a fahéj érződjön rajta :) De nekem tetszik a rágógumi illat is :D

      Törlés