AVON januári újdonságok

Orbán Szilvi | február 20, 2018
Jobb később, mint soha - ez lehetne lassan a jelmondatom... Ez a bejegyzés már egy ideje a piszkozatok között hevert, teljesen elfeledkeztem róla, de most itt van és megmutatom nekek, hogy mik azok az AVON termékek, amik felkeltették az érdeklődésemet a januári újdonságok közül :)
Elsőként ez a vaníliás-karamelles habfürdő tetszett meg, amúgy is szerettem volna egy télies, már nem a karácsonyt eszembe juttató illatot. Egy kicsit féltem tőle, hogy túlságosan tömény és geil - ha túlzásba visszük, akkor biza az lesz -, ha finoman bánunk vele, akkor igazán kellemes, édes illatot varázsol a fürdőszobába. Az illata nem sokáig érződik a bőrön, de ez szinte minden avonos fürdőtermékre igaz, így ezen a téren nem is voltak elvárásaim vele kapcsolatban.
Mily meglepő, ismét egy fürdőtermék... jól van nah, nem szépítem, imádom őket. Az AVON Care termékcsalád ezúttal kókuszolajos tagokkal bővült, a krémtusfürdő mellett kapható még többfunkciós krém, arckrém és kézkrém is, én a krémtusfördő mellett döntöttem, mert testápló termékből már van itthon annyi, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Az állaga tényleg krémes, az illata pedig egyáltalán nem tolakodó, nekem nagyon tetszik, jól esik használni.
Már van egy ehhez hasonló bontófésűm, egy Ombia márkájú, amit az Aldiban vettem azt hiszem 999 Ft-ért. A kívánságlistámon szerepel egy eredeti Tangle Teezer, de amíg nem szerzem meg, addig ismerkedésnek - előjátéknak - teljesen megfelelnek az olcsóbb változatok is. Amikor megláttam a hírlevélben, azonnal tudtam, hogy ki szeretném próbálni, kíváncsi voltam, hogy mit tud. Az AVON hajápoló termékeit amúgy is nagyon szeretem, eddig nem csalódtam egyikben sem, így bíztam benne, hogy ezzel sem lesz gond. Nem a megszokott kerekded, tojás alakú fésű, először nehezen állt a kezemre, de még most is van, hogy kiesik a kezemből. A fogai sokkal erősebbek, és valamivel ritkábbak is, mint az Ombiának, vizesen semmi bajom nincs vele, szépen kibontja a kócos tincseket, szárazon néha-néha beleakad, de ezt már tapasztaltam a másiknál is, szóval ez nem az ő hibája :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése