Pinterest Péntek #1

Orbán Szilvi | január 11, 2013
Új rovatot indítok ezzel a bejegyzéssel, amiben megosztom veletek, hogy mik inspirálnak, mik tetszenek szerény személyemnek :) A rovat minden pénteken fog jelentkezni, gyertek, inspirálódjunk együtt! ;)


Szerintem a bal felsőhöz nem kell sokat hozzáfűznöm, én örökösen küszködök a vasalással, pedig egy hét alatt sosem gyűlik össze olyan sok vasalni való. De mégis annyira, de annyira utálok vasalni :( Az is lehet, hogy egy jobb vasalóállvánnyal könnyebben menne a munka, mert a mostani már eléggé roskatag, folyton összecsuklik :)) Ti szerettek vasalni? Ülve vagy állva vasaltok?

A középső kép szerintem nagyon igaz, mióta az eszemet tudom, mindig volt kutyánk, s ez most sincs másképp, hogy elköltöztem otthonról :)

A bal alsónál az egyszerűség az, ami megfogott, nekem eszembe sem jutott volna ládákból asztalt csinálni :) És milyen jó tárolási lehetőség! :)

A jobb alsó kép pedig az álmom. Minden vágyam egy ilyen kreatív sarok, ahol egy helyen lehetnek a barkács cuccaim (no meg persze a felszerelést is irigylem :))

A jobb felső ötlet is szuper, minden reggel kedves üzenetet hagyhatunk a párunknak, de az sem elhanyagolható szempont, hogy fel is írhatjuk, ha valami kifogyott :) Nekem jobban tetszenek ezek a szekrényes megoldások, most csak egy polcunk van a mosdó felett, de olyan kicsi, alig fér el rajta valami, meg nem is néz ki olyan jól. A szekrényen nagyobb tükör van, a belsejében pedig jobban el lehet pakolni.

Nektek melyik tetszik és miért?

6 megjegyzés:

  1. A kutyás nagyon tetszik, a mi életünkbe is sok örömet hoz a kis szőrgombóc. :)
    A tábla is nagyon jó, legkésőbb ha lesz babánk, én is szeretnék legalább egy táblafestékkel lefestett falat a lakásba. Legkésőbb. :)
    A vasalást ne emlegessük... :$
    Üdv: Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért került a kutyás tábla középre, mert ezek közül is ezt tetszett a legjobban :))
      Nagyon be tudják ragyogni a napjainkat az már egyszer biztos :)

      Törlés
  2. a "laundry schedule" nagyon tetszik, repinnelem is mindjárt :))) jó ez az új rovat, gratula!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Köszönöm szépen, már régóta terveztem, hogy elindítom, de csak most jutottam el oda, hogy összegyűlt jó pár kép ehhez a rovathoz, egy darabig biztos nem lesz képekben hiány :))
      Remélem minden pénteken velem tartasz ;) ♥

      Törlés
  3. Üdvözlöm az új rovatodat! Sok hasznos és érdekes dologgal mutatod majd meg az érdeklődési körödet.
    Várom a péntekeket! Ja és jól eltaláltad a rovatod elnevezését: Pinterest Péntek! Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem is tetszik a név, ez csengett a legjobban :)
      Nagyon szeretek képeket nézegetni, inspirálódni, s gondoltam, miért ne tehetnénk ezt együtt? Jó sok kép van még a tarsolyomban, így jó darabig biztos lesz még PP ;)

      Törlés