Pinterest Péntek #3 - Fürdőszobák

Orbán Szilvi | január 25, 2013
A mai válogatásnak az a titka, hogy nem a héten válogattam össze őket, no nem azért, mert lusta voltam, vagy nem volt rá időm. Az ok egyszerű, nézegettem a 'Tábláimat' és rábukkantam az alábbi képekre, s úgy gondoltam, hogy most ezeket osztom meg veletek :) Nekem nagyon tetszenek, van amelyiken csak egy pár dolog, de a legtöbbje olyan, ami szívesen megvalósítanék, ha lenne rá lehetőségem. :) A montázson látszik egyébként, hogy mi az a részlet, és mi az az egész, ami tetszik. Az, hogy egyszer valamelyik is megvalósuljon, jópár évnek el kell telnie, mert a mostani panelben nem igazán kivitelezhetőek :) De ha nem tűzünk ki magunk elé célokat, akkor nem is haladunk előre, nem igaz? ;) A legeslegjobban a türkiz fürdő tetszik, a képekkel, a mosdóval.


Nektek melyik tetszik? Ha igen, miért?

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Első látásra nekem is az volt, aztán valahogy egyre jobban tetszett :))) Neked melyik tetszik? Vagy egyik sem? :P ;)

      Törlés
  2. Bal szélső oszlop és a első sor közepe :)

    VálaszTörlés
  3. A bal alsó tetszik nekem a legjobban. Szeretem, ha a fürdő egyszerű és nem díszített, mert nem töltök ott sok időt. Én inkább a hobbiszobámat giccsesíteném. (De csak mert az már azt jelentené, hogy van hobbiszobám :P )

    VálaszTörlés
  4. ha egyszer összejönne, totál kék fürdőszobát szeretnék :) olyasmit, ami hatásra olyan, mintha tenger alatt lenne az ember. Tengeri motívumos kiegészítőkkel, stb. De a család többi tagjának ez tuti nem jönne be...

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is a kék tetszik. Szedett-vetett hangulatú, régi, de legalábbis régies hangulatú szaniterekkel, nagyon hangulatos.

    VálaszTörlés