Már 4 éve együtt - avagy 4 éves lett a Pillecukor blog

Orbán Szilvi | október 09, 2016

Hogy mostanában mennyire nincs időm, azt remekül tükrözi az is, hogy csak most van időm megírni ezt a bejegyzést, pedig már 4-én betöltötte a blog a 4. szülinapját :/ 

4 év már egy párkapcsolatban is komoly időnek számít, hát még egy blog életében :) Bár sokszor leírtam már (főleg a blogszülinapok keretében), sosem gondoltam volna, hogy eddig eljutok vele kapcsolatban, még számomra is hihetetlen, hogy ha megnyitjátok az oldalt, még vannak friss - na jó, nem mindig, de akadnak - bejegyzések :) 
Az elmúlt egy év alatt voltak kihagyások, hol kicsik, hol nagyok, de ezt már a rendszeres olvasók megszokhatták nálam. Mit mondjak, nem sikerült változtatnom ezen a téren még a mai napig sem... :D Továbbra is megmaradtam a hobbi blogolásnál, akkor írom, amikor szeretném és arról írok, amiről szeretnék, vagy ami éppen érdekel. 

Érdekes, de azt vettem észre, hogy ha csend is van a blogon, akkor is jönnek új feliratkozók, amit nem tudok hova tenni, de nagyon hálás vagyok érte, el sem tudom képzelni, mi az, ami ráveszi őket, hogy feliratkozzanak - na jó, azért egy kicsi azért van :) -, számomra elképzelhetetlen volt annak idején, hogy átlépem majd a 200-at.

2 éve egy egész hónapot szenteltem a szülinapnak, több blogolással kapcsolatos poszt születetett, amikben egy kicsit a kulisszák mögé is beleshettetek, így - ahogy tavaly sem - idén nem tervezek ilyen bejegyzéseket. De ha ti bármire kíváncsiak vagytok, írjátok meg és szívesen készítek belőle egy bejegyzést ;)

Egy valamiről nem tudok lemondani, mégpedig a blogszülinapi kérdőívről :) Ezt az egyet mu-száj minden évben elkészítenem és szeretném, ha idén is minél többen (tavaly 32-en vettétek a fáradtságot)  kitöltenétek, a cél a 64 (de lehet több is ;)) Lehet nektek nem nagy szám, de nekem sokat számít és érdekes összehasonlítani az elmúlt évek válaszaival, jómagam nem mindig veszem észre, hogy ha változtam, akár a jó, akár a rossz irányba. Ahogyan eddig is, a kérdőív teljesen anonim, és EZEN a linken éritek el, a kitöltésre pedig 2 hetetek van ;)

Ha már tavaly is olyan sok kérdést kaptam (a válaszokat itt és itt elolvashatjátok), mi lenne, ha most is lenne erre lehetőség? Kérdezni tudtok a kérdőíven is, de ezen kívül bármelyik platformon megtehetitek, ha szeretnétek, ha Twitteren tennétek, használjátok a #pillecukorszülinap hashteget :) 

Köszönöm Nektek ezt a 4 évet, remélem továbbra is itt maradtok velem ;)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog blogszülinapot! Persze idén is kitöltöm :D

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot Szilvi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Dóri :) abban, hogy még most is él a blog, neked is nagy szereped van, rendkívül inspiráló, amit csinálsz :)

      Törlés
  3. Boldog negyedik blogszülinapot!!:-)

    VálaszTörlés
  4. Zseniális ez a blog. Nem is értem, hogy miért nem találtam rá hamarabb. Most épp dolgozom, de már alig várom, hogy hazaérjek, letegyem a gyerkőket aludni, és olvashassam. Köszönöm Szilvi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szépen köszönöm ezeket a kedves szavakat, bearanyoztad a napomat! :* Jó böngészést kívánok :)

      Törlés