Az én bakancslistám - Minden egy álommal kezdődik...

Orbán Szilvi | május 27, 2017

Gyereknapra kaptam anyáéktól ezt a könyvecskét, ami igazából nem is egy könyv, hanem egy 35 pontból álló bakancslista - amit nekünk kell megtölteni tartalommal, képekkel -, megfűszerezve fiatalos, vidám illusztrációkkal és motiváló idézetekkel. Amikor megláttam, azonnal elvarázsolt, de az örömködésnek sajnos hamar végeszakadt, hiszen mennem kellett dolgozni... Na de ma már alaposan szemügyre vehettem, le is fotóztam, hogy nektek is megmutathassam, hátha valaki másnak is megtetszik és kedvet kap hozzá :)

 

Az első oldalra az adatainkat (még a vércsoportunkat is) írhatjuk össze, hogy ha esetleg a nagy megvalósítás közben valami bajunk esne elvesztenénk és szeretnénk, ha visszajuttatnák nekünk. Valamint itt olvashatjuk a használati útmutatót is, amit én sem fogalmazhattam volna meg jobban, szóval idézem: 

Valósítsd meg álmaidat, jövőbeli terveidet! Az én bakancslistám kiadványunkkal megtervezheted és számon tarthatod elképzeléseidet.
Mi a te álomlistád?
Ebbe a praktikus gyűjteménybe beleírhatod: hol, mikor és kivel szeretnéd véghezvinni az álmaidat. Ha megörökíted az eseményt, később a képet is beragaszthatod a könyvbe. 


Ha esetleg az a helyzet áll fenn, hogy bár máskor, más helyzetben rengeteg megvalósítandó tervünk van, de most egy sem jut eszünkbe, a könyv ad egy kis segítséget, egy csomó ötletet felsorol, amiből szemezgethetünk. 
Az oldalakon pedig nemcsak összegyűjthetjük az álmainkat, terveinket, hanem vezethetjük azt is, hogy sikerült-e megvalósítani, avagy nem. 

Ennél a könyvnél is le kell küzdenünk azt az ellenérzést, hogy egy könyvbe nem írunk, hiszen hiába bújtatták könyv köntösbe, ez mégiscsak egy lista, tele olyan tervvel, álommal, amik mind-mind megvalósításra várnak :) 






Ha megtetszett és te is beszeretnél szerezni egyet, a <Libri> és a <Bookline> oldalán biztos megtaláljátok, de szerintem könyvesboltokban is elérhető, nem tudom, hogy anyáék honnan szerezték be :)

4 megjegyzés:

  1. De jó! Ez nagyon tetszik!😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Szerintem is szuper könyv, pár dolgot be is írtam, már csak meg kell őket valósítani :)

      Törlés
  2. Na, ez pontosan nekem való. Az amcsi utamhoz (amire még spórolnom kell ugyebár..) teljesen jó lesz. :)

    De még máshoz is szuper lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom, anyáék nagyon eltalálták, én nem is tudtam, hogy van ilyen "könyv" :)

      Törlés