AVON haul | Október

Orbán Szilvi | október 24, 2018
Már korábban is használtam az Avon termékeit, együtt is működök velük néha, de amióta az egyik kolléganőm Avon tanácsadónőnek állt, azóta még jobban  megszaporodtak itthon a termékeik, szinte nincs is olyan hónap, hogy ne rendeljek valamit, ami megtetszik a katalógusból. Arra viszont igyekszem odafigyelni, hogy ne lépjek át egy bizonyos összeghatárt, ugyanis ha nem figyelnék erre, a világ összes pénze nem lenne elég, simán elkölteném a fizetésem felét (vagy még többet).
Ebben a bejegyzésben a legutóbbi szerzeményeimet mutatom meg, elég sokmindent sikerült beszereznem, ám az egész csomag kicsivel több, mint 6000 Ft-ba (kb. ez az az összeghatár, amit megengedek magamnak), szóval elég kedvező áron volt most minden. 
Nem nagyon szoktam testpermetet használni, jobban szeretem a parfümöket, hiszen azok sokkal tartósabbak, de ennek az édes fügés permetnek nem tudtam ellenállni. Ha nem lett volna illatosított az oldal, akkor valószínűleg átsiklott volna rajta a tekintetem, de miután megszagoltam, már nem volt menekvés. Ahogy ezek a testpermetek általában, úgy ez sem valami tartós, de ezt nem is vártam tőle, szóval ha van rá alkalmam újra fújom és élvezem ezt a kissé édeskés, gyümölcsös illatot. Van, hogy nemcsak magamra fújok, hanem a lakásba is permetezek légfrissítőként, s olyankor olyan, mintha meggyújtottam volna egy fincsi illatú mécsest.
Legutóbb azon nevettünk a kolléganőmmel, hogy a legtöbb tusfürdőt én rendelem tőle és valóban, nincs olyan rendelés, amiben ne szerepelne egy vagy több flakon belőle :) Nem tehetek róla, nekem bejönnek, jók az illatuk, nagy a választék, szeretek mindig a hangulatomnak megfelelő tusfürdőt használni, van, hogy minden nap mást választok. Ha van egy új illat, ami felkelti az érdeklődésemet, akkor tuti megrendelem. Így voltam ezzel az Andalusian Bliss krémtusfürdővel is, a rózsakivonat, gránátalma és édes mandula biztatónak hangzott és nem is tévedtem, isteni az illata. Szerintem nagyon jók a parfümös formulával ellátott krémtusfürdők is, így most is beszereztem hármat, amik közül a romantic l'amour változatot már ismertem és nagyon szerettem, a másik kettőre pedig kíváncsi voltam. A sensual la vita a piros bazsarózsa, a vidám frézia és az érzéki pézsma együttesével, a magical kingdom pedig a jázmin és a fehér pézsma illatával járul hozzá az illatfelhőbe borulós tusolásokhoz. Egyszerűen nem tudok közülük egy kedvencet sem kiemelni, mindegyik illatát imádom. 
Ahogy azt fentebb említettem, sokszor rendelek tőlük parfümöt, már kedvenceim is vannak, amikről külön listát is vezetek, és ahová feljegyzem azokat is, amik az illatosított oldal alapján megtetszettek és majd előbb vagy utóbb meg is szeretném rendelni. Most csak három miniparfümöt rendeltem, a feljebb említett összeghatár miatt a teljes kiszerelés nem fért volna bele. Az Incandessence szerepelt a listán, de egyelőre csak ilyen kis méretben mertem megrendelni, de annyira megtetszett, hogy muszáj lesz a nagyobb kiszerelést is beszereznem. Ugyanígy jártam a most újdonságnak számító Luminata parfümmel is, amint tehetem, megveszem nagyobb méretben is. 
Egy bajom van ezeknek a csomagolásával: gagyi. De nagyon. A Luminata kupakja gyakorlatilag el van deformálódva, annyira vékony lemezből készült, hogy én is könnyedén meghajtogathatnám, valamint mindkét parfüm kupakja nagyon könnyen lejön, ezt sokkal profibban is megoldhatták volna. A little black dress miniparfüm viszont szuper, a kupakja menetes, a golyós kiszerelésnek köszönhetően kevesebbet tudunk felvinni, így kevésbé fog gyorsan elfogyni. Ez az illat megvan nekem 30ml-es kiszerelésben is, most egy táskabarát változatban rendeltem meg, így mindig magammal vihetem. 
Szerencsére (le is kopogom, kopp-kopp) nagyon ritkán jön ki pattanás az arcomon, de ha kijön, akkor aztán akkora, hogy még az ISS-en is látják. Még sosem próbáltam ilyen pattanásra való krémet az Avontól, de most megrendeltem ezt a Clearskin koncentrált pattanáskezelő gélt, ami SOS megoldást ígér. Jelenleg (szintén kopp-kopp) nincs egy pattanásom sem, így nem is tudom kipróbálni, de remélem beválik majd. 
Nagyon szeretem a Planet Spa kézkrémeket, korábban a Blissfully Nourishing nevű kézkrémet használtam, most emellett a Luxuriously Refining fekete kaviáros változat mellett döntöttem. Ugyanazt tudja, mint az előző, viszont az illatával nem vagyok kibékülve, alig várom, hogy elillanjon miután bekentem vele a kezem. 
Erről a Planet Spa Serenity kamillás és levendulás párnára fújható permetről Dalma (Csipkelány) egyik videójában hallottam először, azóta vadásztam rá, most pedig be is tudtam szerezni egy flakonnal belőle. Egy kicsit tartottam tőle a levendula miatt, ugyanis nem rajongok ezért az illatért, de a kamillával együtt mennyei az illata, imádom szagolgatni :) 

Ti mennyire szeretitek az Avon termékeit? Melyik tusfürdő a kedvencetek? A bejegyzésben szereplő dolgok közül próbáltátok már valamelyiket? Bevált? Szeretitek?

1 megjegyzés:

  1. Szia! Most én is adtam le egy adag rendelést, remélem jók lesznek. A gránátalmás habfürdőt meg a mini parfümöt (szintén táskába) várom a legjobban, és amúgy a fehér Pur Blanca a kedvencem az AVON-tól:D

    VálaszTörlés