Pillecukor a Tumblr-on is :)

Orbán Szilvi | december 19, 2012

Már korábban is kacsingattam a Tumblr felé, de feleslegesnek éreztem, hogy ott is regisztráljak, hiszen már annyi oldalon fenn vagyok, meg itt a blog is. De ma addig-addig nézegettem a képeket, amik annyira tetszettek, és inspiráltak, hogy mégis regisztráltam. :)
Gyakorlatilag ugyan olyan, mint a Pinterest, csak itt nemcsak képeket lehet elmentegetni, hanem mindenfélét, legyen az zene, idézet, videó, kép, stb. Sőt, ez is olyan, mint egy blog, ahol megoszthatom gondolataimat (mivel az oldal angol, így jobban rá kell gyúrnom az angolra), képeimet. Itt is vannak akiket követni lehet, de ha van kedved, engem is követhetsz ;)

Gondolom, nem árultam el semmilyen újdonságot, hiszen már a Tumblr is a mindennapjaink része, nagyon sokan fenn vannak, köztük a kedvenceim is (Urban:Eve, Kincsesfüzet).

Ott is nyugodtan írhattok nekem, ha gondoljátok ;)

2 megjegyzés:

  1. Tegnap is próbáltam írni, azt elnyelte az éter...
    A tumblr jó, én szeretem. :) Kicsit addiktív, de néha feltöltődésnek is jó, és mióta van tumblr-em, nincs plusz munkám a bejegyzéseim illusztrálásával, mert mindig van kéznél passzoló kép. :)
    Ami a technikai dolgokat illeti, én a sort (queue) aktívan használom, szinte mindent sorba teszek, és akkor az oldal akkor is él, ha napokig-hetekig felé sem nézek. (Ellenben aki követ, nem bolondul bele, amikor egy lendülettel száz képet rebloggolok. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nekem még tökre új ez a dolog, megnéztem a queue-t és beállítottam a settings-nél. Ezen kívül még be kell valamit állítanom? :))
      Sok voltam egy kicsit a képek mennyiségével? :)))

      Törlés